ÅRREEE

Heeej :D. Hemma igen, de känns som allt går så himla fort hela tiden, de kändes som igår ja packa väskan och åkte iväg och nu sitter jag här igen hemma! . Veckan har iaf vart jätte kul, hade verkligen saknat att bara få åka ner för backen om och om igen! Ja har märkt att ja trivs som bäst när jag är uppe i fjällen faktiskt ! :D Nackdelen är väl att jag saknar alla här hemma då ! Hahah denna vecka i åre begav jag mig oxå på de röda hoppen i dream park, och till en början gick detta bra, men sedan fick jag väl lite för mycket självförtroende och då kom vurpan, haha och inte va det en liten vurpa utan jag flög nog två volter och slog i både ryggen och högra knät rätt ordentligt ! haha, men de ordnade sig det blev bättre tilll nästa dag :D !. Hemresan var väl som den brukar vara,  snöstorm och snigelfart enda från sundsvall som tog nio timmar, kul, ! Aja skönt att vara hemma igen iaf, även om skolan väntar nu om en dag men snart är det påsklov ju och då åker jag upp till backarna igen så det blir bra !! :D Ajjaa tror ja ska ta och sova nu, har typ sittskavsår av att åka bil :(. Ser faktiskt fram emot skolan lite då jag får träffa mina små pärlor igen :D <3

Puss och hej från mig :D !


you don't know how lovely you are

Händelserik fredag måste jag säga haha. Började kvällen hos tove med tove och issa, vi lagade mat som riktiga kockar. Pastasallad blev det, hur gott som helst! Efter det mötte vi upp simon och shaman, vi var hos tove ett tag till. Därefter åkte vi till norby. Tove påstod att det var långt bort och att vi var tvugna att ta bussen.. Ja, tre hållplatser är ganska långt ;) haha. Aja, det var överlag en riktigt rolig kväll.

Idag kommer ellen min favorit hem, det är helt underbart bra. Saknar henne massor !!



Våran sallad, väldigt god måste jag säga!

Puss Kajsa


someday we gonna rise up on that wind you know

Riktigt lyckad kväll igår. Var ute på äventyr med tove haha, det blev som vanligt inte så som vi hade planerat men det blev riktigt grymt ändå!

Idag har jag inte gjort så mycket, åkte från tove vid 11-tiden. Några timmar senare efter jag hade sovit ikapp lite åkte jag tillbaka till tegelgatan igen och var barnvakt till två galna, men väldigt gulliga ungar haha. Ikväll blir det nog the oc- maraton! Det gillas alltid




Someday we gonna rise up on that wind you know
Someday we gonna dance with those lions
Someday we gonna break free from these chains and keep on flyin'

Puss Kajsa


back on solid ground

Vissa saker blir inte alls så som man från början hade tänkt sig. Ibland blir det bättre och ibland blir det såklart sämre. Ibland blir det något mellanting, varken sämre eller bättre utan bara något som man får lära sig leva med. Just det har hänt mig, är helt nollställd. Vet inte om jag ska skratta eller gråta och skrattar jag hellre, det är en sak som är säker.

Uppe med tuppen idag då, vilket i mitt fall är runt 10! Gjorde frukost, riktigt goda pannkakor måste jag säga. Efter det gick jag till stallet, ut på vyschan=dåligt plogat=fick typ pulsa fram i snön, det var sjukt halt också. Ingen bra kombination, haha. Aja, när jag väl var där va det mysigt. Gick på promenad med bonnsan, det var sol och han fick äta på granen vilket betyder att vi båda blev glada. Vad som händer ikväll är fortfarande lite oklart, men att jag ska hitta på något med isse och tove i alla fall, det blir riktigt kul!



världens finaste Bonny


Puss Kajsa


"be aldrig mer om ursäkt för sakerna du aldrig gjorde"

Måndag. Den första riktiga dagen på lovet. Passade på att sova riktigt länge, kokade sedan te och kollade på ett par avsnitt av the oc. Det var lika bra denna gång, fast jag har sett avsnitten hur många gånger som helst haha. Just nu smider jag och tove planer inför kvällen. Storslagna? ja självklart.


sötnosen tove; weearn.blogg.se

Puss Kajsa


wish I could turn back time

Vill bara säga att Julia är den bästa av dom bästa. Det finns ingen finare kompis än henne. Älskar dig!

Puss Kajsa

En fredag sådär

Heeej. Lördag här och lovet välkomnas! Dagen ska nu spenderas med min Nilsson, för imorn åker jag till åre och då blir det att inte träffa nån på hela lovet, kommer sakna vissa enormt, även fast de bara är en vecka :). Men de ska bli askul där uppe ändå ! Gårdagen spenderades först på stan med min madre, och sedan på släktmiddag med mina knäppa mostrar, roliga mormor och fina kusse. Middagen drog ut på tiden och rätt som de va, va kl tio, funderade ett tag på att åka till nilsson som var hos några kompisar en bit därifrån men de slutade med att jag och min mamma gick in till stan och köpte lite godis och sedan åkte hem. Så efter de spenderades kvällen med min två päron, men de kändes bra ändå pågrund av incidenten som skedde förra lördagen, så nu är allt på topp igen och egentligen finns det något bättre umgänge än mina två päron och en godisskål??

Aja vi hörs och ses om en vecka PUSS !

idag är det ingen vanlig dag


För idag fyller min kära barndomsvän Hanna 17 år! Kan man tänka sig va tiden går fort. Kommer fortfarande ihåg när vi var runt 6-7år och var tillsammans dagarna ut i ända. När vi var riktiga kockar, lagade nudlar och iste. När vi bakade muffins som vi gick runt och sålde och gav pengarna till kyrkans hjälporganisation (!!) När vi tillagade en "hemlig medicin"  bestående av salt, peppar och vatten till din lillebror som var förkyld och sa att om han drack det skulle han minsann bli frisk. När vi brukade låtsas och lura andra at vi var tvillingar, och att dom gick på det. Vi var dock mer lika på den tiden än vad vi är nu. Nu för tiden har vi tyvärr inte alls lika bra kontakt som vi hade tidigare då vi praktiskt taget var tillsammans hela tiden. Det är synd, jag saknar det vi hade. Grattis igen Hanna, jag hoppas du får en toppendag!




Puss Kajsa

me gusta sportlov


Fredagskväll igen, älskar det. Dessutom sportlov, älskar det ännu mer. Kvällen ska spenderas med mina älsklingar Julle och Fippi, helt klart en bra start på lovet! Hoppas alla får en riktigt riktigt trevlig fredagskväll !!






Puss Kajsa


.

Torsdag, torsdag alltså dagen före fredag. Fredag betyder sista dagen innan lov. UNDERBART! Iaf torsdag, dagen till ära har vi haft nationella i matte. Innan vi hann sätta oss i bänkarna ringde branlarmet oss därifrån, några ögonblick av nostalgi från sävjaskolan kändes då haha. Aja efter att två-tre brandbilar besökt skolan för att se att detta bara var ännu ett onödigt falsktalarm åkte de därifrån, antagligen besvikna på att ännu ett äventyr blev inställt. För oss elever betydde detta att bänkarna i aulan kallade på oss. Jag satte mig åter ner i samma bänk på som två dagar tidigare för att göra provet. Det gick sådär :/ Men men orkar inte varken bli glad eller ledsen över det, de får vänta tills efter lovet haha, som allt annat! Aja nu väntar lite finlir på svenska repotaget och sen kanske sängen, vem vet . PUSS

Fast car -Tracy Chapman

http://www.youtube.com/watch?v=Orv_F2HV4gk

Fin låt när man sitter och skriver på sitt repotage! Onsdag idag, skönt, detta betyder endast två dagar kvar i skolan sedan lov, sedan Åre! Skolan dödar mig men ja orkar faktiskt inte bli deppad för ja vet att jag endast behöver hålla ut två dagar till! Något annat som dödar mig är min hals, tyvärr, vi får hoppas att den tar sitt förnuft till fånga och att de små bakterie monstererna hoppar ur min hals lagom till åre. Eller lagom tills imorn så jag kan gå på iaf en träning den här veckan ! Det skulle kännas bra . Aja en extra liten puss till min kusse sisse, som alltid är så söt., och Tove kan oxå få en eftersom hon vart så extermt snäll idag och bara fått ett eller två utbrott på mig :D haha . Nej men vi har gått på små moln idag, vart helt borta i huvudet, eftersom våra halsar var i symbios tydligen haha. Nu väntar middag !! Alla ni som följt mitt liv den senaste tiden vet lyckan med det. PUSS


Be my mirror, my sword, and shield

Helgen var riktigt bra, men gick som vanligt alldeles för fort.. Tillbaka till skolan och matte nationella imorgon, usch det är hemskt. Men nu är det bara fyra dagar kvar till sportlovet, det är det som får mig att orka skolan just nu, haha. Börjar dessutom att bli sjuk, det suger. Tror minsann att det var den lilla sötnosen Klara som smittade mig när vi sov över hos Ellen i lördags. 4 pers i en dubbelsäng, det ni!

Nu har jag druckit två stora koppar stark cappuccino, så det är dags att säta igång med matte-pluggandet. Kaffet gjorde mig dock lite yr haha, coffein kick typ. Men aja, jag orkar inte däcka i sängen vid halv 9 idag med som jag gjorde igår he he. 




Klara, Issa, Tove, Ellen, jag




sötisarna




Julle, jag & Ellen


Puss Kajsa


alla älskar lördag

L Ö R D A G 

Äntligen, så jävla bäst! Gick upp tidigt idag, åkte med mamma på en liten shoppingrunda. Hittade en del grejer, det är alltd kul. Vi köpte även lite grejer som behövs till visningen imorgon, hela flytten börjar kännas mer verklig nu. Det kommer kännas sjukt konstigt att flytta härifrån dock. Har bott här sen jag var ett år, haha men det ska också bli kul med lite förändring. När vi kom hem städade jag mitt rum, plockade bort typ allt ner i flyttkartonger. Mitt rum är  tomt och helt städat nu för ovanlighetens skull :o Det är härligt!

Är så sjukt taggad inför ikväll! Hihi, jag älskar lördagar!!

Puss Kajsa



mitt rum!


Fredag

Heej bloggvärlden. Friday idag ! Rätt skön men samtidigt onödig dag i skolan :). Det var nämligen så att vi hade alla hjärtansdag firande i skolan och detta betydde att ja kom till skolan halv nio för att ha kemilabb och sedan hade ja en lektion kl 2, matte sen inget mer hjärnarbete för mig. Dock där emellan var rätt mysigt :), jag fick bland annat två géle hjärtan som delades ut, vilket var väldigt smaskigt(dock gillar jag inte sånna, men vadå de var formade till hjärtan så! )  :). Annars fick jag uppleva en teater av fyris eleverna, underhållande ! :D Efter denna dag begav jag mig ner mot stadens alla lockelser tillsammans med mitt lilla gang, Kajsa tove och issis, där gick vi på Cupido och gottade oss och sedan gav vi oss ut på äventyr. Efter detta begav jag mig hem och nu sitter jag här. Det som väntar för denna kväll är en trio kväll tillsammans med mina två favvisar, Sissepisse och Linis :D <333 Det ska bli mössigt, såå vi höörs och sesss PUSSS

En onsdag sådär.

Onsdag idag. Betyder två dagar till helg, och endast nästan en vecka till åre . HÄRLGT :D. Dagen har som vanligt bestått av skola, verkligen varierat liv jag lever! Aja dagen tll ära såå hade NV1C ännu en spårad lekton. Våran kemlärare lämnade nämligen oss ensamma i klasrummet en 45 min innan v slutade för dan. Mycket jobb skedde under dessa mnuter! iaf så lyssna vi på  på higher ur högtalarna och folkdans ägde rum på golvet och mycket annat trevligt. Efter denna upplevelse så besökte jag staden för att träffa min one and only Lina, hon var lika trevlig som alltid... Iaf så slutade våran shoppingtur efter några ynka minuter på café där satt vi och gottade oss i nån timma innan erik kom in och trängde sig på . Vi tre begav oss vidare och checakde lite affärer i stan, då med höga protester från mig som var trött. Men snäll som man är följde jag med ändå, och det visade sig att jag hittade ett par byxor som ja ville ha. Catsjiin (stavning??) aja så nu ligger jag i back med pengarna igen :(. Efter detta så begav jag och Erik oss vidare till friskis och spinnade. uscch jobbigt, jag gav Erik ett antal självmordsblickar under denna oerhört sega timme. Vi duschade oss snabbt och begav oss mot bussen. Där såg vi att våra bussar gick om cirka 5 min, så vi tänkte lite smart att vi skulle gå till nästa busshållsplats för att slippa vänta nått , smart ellehur?? Dock så fångade ljusfläckar i himlen våran uppmärksamhet så erik missade sin buss.. jaa bussen åkte bara förbi utan att vi märkte de... Så han fick åka med min buss hem sen och gå typ en mil haha :D Aja sova gäller för mig snart ciaooo världen PUSS

en helt vanlig tisdag

Heeej världen, heej sverige ! :D . Dagen har bestått av skola mellan halv nio och halv fem, om jag kör lite huvudräkning på det blir de, få se.. åtta timmar i skolan, lät inte lika hemskt så nerskrivet ,men ni kan lita på mig det är jobbigt. Speciellt när dagen börjar med gympa, och en viss person, alltså jag, bestämmer mig för att stå i mål på handbollen, efter några fjuttiga minuter i mål så kommer första räddningen, skitsnygg. Däremot andra räddning var inte lika snygg... den gick till så att nån sköt stolpe, puh tänkte jag i en hundradels sekund  innan jag fattade att bollen ite åkt iväg utan var påväg mot min näsa/mun.. Bollen hade nämligen träffat stolpe in och jag lyckades rädda med mitt ansikte.. Det va kul, verkligen haha . Dagen fortsatte med långa lektioner där de flesta i NV1C bröt ihop lagom till sista lektionen , haha, flygplan och andra saker kom nämligen flygande genom luften då. Sedan sen jag kom hem har jag inte gjort ett dugg, inte en fluga förnär, förutom fotbollsträning då :) PUSS from ellen

en helt vanlig tisdag

.

I wish it would, would be that good

Skola, skola, skola mellan halv nio och tjugo över fyra. Helt spårad dag, hela eftermiddan var sjukt oseriös och som sagt helt spårad. Det var det som fick mig att ens orka stanna i skolan haha. Nv1c, bäst helt enkelt!

Ikväll ska jag inte ens tänka på något som har med skolan att göra, ska inte plugga ett dugg! Får ta det imorgon istället. Nu ska jag hjälpa mamsen med maten och sen träffa min lilla filur, Julia. Det blir trevlans.

"When it was good
We were sitting on top of the world
When it was good
No i never wanted nobody else
When it was right, not like tonight
We were sitting on top of the world"

Puss Kajsa


lördag

Lördagen är här ! . Äntligen veckans peripeti, eller vad det hette :D . Fredag var jätte kul, var med Tove, maral och Lina och filurade :) Mycket trevligt, mycket skratt ;) ! Idag har jag först ridit, och sedan vart och gymmat med laget. Därefter skottade jag taket, för att tjäna några riksdaler :) . Har vart duktig idag känner jag :) ! Aja tagga tills ikväll, de är ju trots allt lördag kväll !!! PUSSSSSS

tagga, det är lördag!

Äntligen löööördag! Fy va härligt hihi. Har varit duktig och städat nu på förmiddagen, nu tänkte jag plugga lite matte och sen förhoppningsvis hjälpa till med maten om jag orkar. Oxfilé och klyftpotatis, mums !

Kvällen ska spenderas med Isabell samt en liten tripp till knivsta. Vi får se hur det blir där, men att vara med issa är alltid kul så kvällen lär bli lyckad i alla fall! <3


Puss Kajsa

I can see even the perfect sky is torn

Fredag idag, fast det känns som lördag eftersom vi alla i nv1c har varit nästan helt lediga idag. Vi kom överrens om att skippa matten också så vi skulle bli helt lediga. Dock höll alla inte sig till planen.. Vissa (nämner inga namn, men kan däremot ge en ledtråd om att det bland annat var två tjejer som vars namn börjar på E & T) åkte till skolan ändå och gick på matten. Till er säger jag bara: J Ä V L A  S M Ö R A R E !

Aja det var skönt att vara hemma och slippa skolan, var i stallet på förmiddagen hos lill Bonny. Himla fin häst det där alltså! Nu ikväll ska jag vara med Julia och Sofia. Det blir trevlans! Hoppas alla får en fin Fredags-kväll.

Puss Kajsa

torsdag

Bonjour. Idag är de torsdag och helg för mig. För de är nämligen så att vi i NV1C har lov imorn :). De är skönt ! . Eller jag tror vi har lov iaf, de är nämligen så att jag hade ansvar för att lämna en lapp till en lärare där det stod att vi inte skulle dyka upp, men ack så tappa jag bort lappen så ... Vi får väl se hur det slutar ? . Men i nuläget så har vi lov! Annars så har jag tränat idag, och detssutom haft franska muntlig redovisning på franskan, usch va nervös jag var! Men värsta kicken man får efter, heh låter lite töntigt men faktiskt! Klara kan intyga detta ! haha ;D

En bild på mig och lina, alltid lika kul att se hur störda vi var en gång i tiden, då alltså typ ett år sen..  Ska baraklargöra att vi tyckte det var kul att klä ut oss...

I walked a minute in your shoes, they never would have fit

Ledig imorgon, nästan inga läxor och inget prov till nästa vecka. Drömmer jag? Jag tror fan det, det var längesen jag hade så här lite att göra och det var längesen allt var såhär bra. Allt är nästan för bra för att vara sant, blir nästan lite rädd haha. Men det är härligt, så ska det vara ibland :)

Imorgon ska jag ut till stallet på förmiddan till lill Bonny! Det ska bli kul, sen på kvällen ska jag vara med min älskling Julia! Känns som det var länge sen, fast det var det egentligen inte hihi. Men kul ska det bli!

Puss Kajsa

mercredi

Bonjour. La vie est dure!! Väldigt jobbigt, iaf om man är jag!. Hade planerat att plugga franska idag eftersom att vi har muntlig redovisning, plus lämna in uppsats imorn, men ack jag skickade hem fel fil från skolan så där försvann det pluggandet .. , Men men jag får väl hel enkelt gå på magkänslan på redovisning och mina skills på franska... De är aboslut att lita på! . Aja blve något depp av detta, eftersom jag detssutom hoppade träningen för att verkligen kunna plugga. haha , aja ska typ lägga mig i sängen och sova nu tror jag. Har knappt sovit mer
än fem-sex timmar per natt i typ en vecka, börjar känna mig sliten så Au revoir!



en dag mindre till helgen

Sov tolv timmar inatt. Borde vara pigg men inte då. Skoldagen gick iaf förvånadsvärt snabbt, slutade tjugo över fyra men det kändes inte så sent. Stannade kvar med min kära vän rebecka ( http://rebeckaagustavsson.blogg.se ) i bibblan för att plugga lite kemi. Det gick rätt bra faktiskt, duktiga tjejer! Pluggade lite mer när jag kom hem så nu tror jag att jag kan det mesta till kemi-provet imorgon. Är på så sjukt bra humör, allt känns så mycket lättare nu. Det var till och med sol idag, det gillar jag. Vill att våren ska komma nu, på en gång! Det är jag nog inte ensam om, hi hi.

Bild från i somras: S A K N A R !



Puss Kajsa


Snööööö


Tänkte bara ladda upp några bilder som står för sommar. För lite sommar vore inte dumt. Inte lite öregrund med Lina heller ! Dock missuppfatta inte detta inlägg, jag älskar snööö. Vore bara lite skönt med sommar ändå.


tillbaka till verkligheten.

Måndag igen vilket betyder tillbaka till stressen. Usch! Slutade tidigt idag, skönt det i alla fall. Sen åkte jag ut till stallet till lilla fina Bonny, skönt att komma bort från allt ett tag faktiskt! Men nu är jag tillbaka i verkligheten hehe. Ikväll blir det.. plugg. Ovanligt? Nej inte ett dugg. Men jag gillar att nu är det bara 14 dagar kväll tills alla-hjärtans-dag och snart är det fettisdagen också! Dessutom börjar det bli varmare, alltid något positivt!

Puss Kajsa

RSS 2.0