hibiscus brown

Håller i skrivande stund på att färga mitt hår. Är så nervös så jag vet inte vart jag ska ta vägen miehe. Inte ok. Fast det är nice ändå, mörkbrunt is the shit♥ Jaaarå. Ikväll blir det film-mys hos Ellen. Finemang. Nu är det dags att skölja ur färgen, äntligen! Hoppas alla får en fin kväll!

Puss Kajsa

lördag

Kvällen spenderas med mina bääääästaste vänner. Hoppas alla får en bra kväll! Vi kommer antagligen ligga och snarka i soffan meen de är naajjjjjjjjjjjjs de med! Åtminstone med rätt sällskap. Har aldrig vart så jeeeekla trött känns det som, ögonlocken faller igen och benen värker, kan bero på att jag och erik spenderade två timmar på gymmet idag, dessutom blev de en lång cykeltur samt en snabb kaffefika, chillerill!. Så enligt mig så förtjänar jag soffan, vänner och skvaller mihih! pusss


jag och min vän ida på baalen!


what goes around comes around

Lördag, fy fasiken så underbart. Förmiddagen spenderades i stallet, soligt väder och en busig liten skithäst. Kan knappt bli bättre asså. Är på något slags hyper-humör. Allt är ju så jävla grymt! ♥ höstlov juuu.

Kvällen ska tillbringas med sötaste bästa vän Julia. Me guuusta muuucho! Kommer bli n to the ice. Måste bara tillägga att tove är en liten ärta, så det så :*


Snygging!


Puss Kajsa


LOV

Hello :D Första dagen på lovet! Känns riktigt asbra! :D Vaknade för typ en timme sen, klockan tolv, de känns lov! Gårdagen spenderades först på fik med mina favoriter, köpte även ett par nya träningsbyxor. På kvällskvisten så gick jag och lina upp till Erik för att titta på idol och lite annat smått och gott. Vi bakade även den godaste tårtan jag lyckats göra på den senaste tiden... he . 

Haaa måste bara säga att mina föräldrar nu blivit besatta av facebook, ahah de är askul! Dom kommer och frågar mig om råd hela tiden haha så söta! Pappa frågade mig nyss hur man skriver ett meddelnade, och varför de ligger sju pers på hans vänförfrågningar, populär kille?? :D Nää nu ska jag och erik bege oss in till staden och träna. ciaooooo / ellen

  
hahaha jag hittade den här bilden just!!

<3

VILL BARA SÄGA ATT ISABELL ÄR DEN BÄSTASTE SNYGGASTE TJEJEN I VÄRLDEN // KAJSA & ELLEN

trött tjej

Holla amigos. Torsdags kväll, jag och mina fina vänner spårar på fejjan, de är nämligen så att min väldigt, (verkligen) tekniska vän Berit har skapat en alldeles egen grupp för bara mongogänget! :D De gillas ju faktiskt! Dock så är hela datan som en samlingsplats för jobbiga små datapartiklar som gör att datan blir segare... antar att de är partiklar höhö.
Nej men jag har nyss skrivit en recension om "american beuty" finfin film det! Blev inte psykad i flera dagar efter bara.. 
Dagen har som VANLIGT spenderats i skolan, var annars lixom he he . Nej men de va en chill dag, hade samprov första timmen, de gick bra, sedan matiiis. Idrotten va dessutom skoj som vanligt, vollyboll vett ni, tunga grejer det där ! kajen och jag gjorde vårt bästa för att rädda vårt lag från att hamna på sista plats, desvärre misslyckades vi... inga kommentarer. Näää nu ska besöka badrummet, eventuellt även badkaret, eller duschen beroende på hur stor orken är, därefter väntar sängen!!! / ellen


Min vän linusss!

you are my sweetest downfall

En alldeles vanlig torsdag skulle man kunna säga. Prov på morgonen, ytterligare några lektioner, matte ♥, volleyboll på idrotten.. Plågsam sport det där alltså, mina armar var helt förstörda efteråt. Aj! Ellen min underbart omtänksamma vän bara skrattade åt mig och kallade mig klen. Va fan? Tack tack. Sista lektionen var samhällsjuridik utan lärare, det gick.. bra? Hade en riktig livlig diskussion med berit, skitungen och issy mc fluffy. Man skulle kunna tro att dom lever i en annan värld, typ knäppisplaneten. Aja, det va nice. En dag kvar till lovet nu då! S to the oft


Indien -09. Längtar tillbaka något sjukt mycket!

Puss Kajsa


coffe

ÅHHHH ja hade nyss skrivit ett inlägg.. ett typ långt och fint om min tre senaste dagar.. Men ja misslyckades totalt att ladda upp de så hela försvann.... ! Depp på hög nivå nu! Nää nu gav Kajen mig motivation att skirva, ja kan ge er en kort repris på vad som skulle stått. SUCK! 

Iaf, de senaste tre dagarna har vart as chilliga :D, vi har typ gått i skolan två timmar på tre dagar, dock inte bra för intellektuella NV09C. Men äschhh vi klarar oss! I måndags så spenderades lite av min och berits tid på gymmet, musklerna bara svällde, bicepsen växte, svetten rann och proteinpulvret flödade. he he . Nej men vi var väl helt okej, jag fick träningsverk dagen efter så!! Efter gymmet så tog vi tåget ut till oskar. Myspys :D Dagen efter tog vi tåget hem igen, kan säga att jag var jättetrött, vet dock inte varför för vi gjorde inget ansträngande direkt... Måste berott på att jag la min energi på att slå beckan om och om igen på tv-spel mihih. Nää men dagen har iaf bestått av typ en timme i skolan igen, matte <3.
Fast jag och issan hade inte fått nog så vi stannade på mattestugan två timmar och jobbade, de va faktiskt rätt skönt! :D Näää nu ska jag plugga samhällskunskap, prov imorn! 


Nu blev de här inlägget så där osammanhängande igen.. vet inte varför de alltid händer mig, kankse beror på att jag alltid gör typ 100 andra saker samtidigt som jag skriver ajaaaaaaaaaa!
   
Här är iaf jag och min allmänt söta bror. Stolta våra föräldrar måste vara <3
 Puss och hej / ellen
 

rixdax!

Hejsaaan! Sitter i köksfönster och blir totalt bländad av solen men de funkar. idag hade vi bara två lektioner i skolan, sooftish! Dock var jag hungrig och mina medklassvänner försvann alla, så jag tog initiativet och gick själv, helt själv in i matsalen för att äta med mina firendisar dillen och erik och deras vänner. Nu har jag kört rixdax typ 100 ggr, det är helt seriöst beroendeframkallande! Jag vill så gärna hamna på high scoore listan! Fick 9300 nyss, bara 700 från att hamna på listan mi ihihi, ska nog försöka lite till snart hehe. Ajaaa hur som helst ska jag plugga samhällskunskap sååå ciaaoooo :D
 

Lina och jag, vi hade en liten thing för att klä ut oss ;) / ellen
/ ellen

totti

Ska börja med att säga GRATTIS ÄLSKADE TOTTE WERN :D hoppas du får en superdag idag, äntligen lika gammal och cool som moi :D mihii PUSS PÅ DIG IAF SÖTNOS :D

Annars så har jag vart en lektion idag i skolan, vi hade matte, älskade matte :D. Vi håller på med derivator, de är kul faktiskt :D, sen så slutade vi. Efter skolan så irrade jag och issan runt i skolan efter en kopiator haha vi är för bra .. Efter skolan så var jag, beck och iss på staden och gjorde ett ärende. Eller två ärenden mihiii. Kvällen består av mig beck, lollo, godis, tv;n och en soffa. det kan bli ganska så awesooome . Puss och hej leverpastej / Ellen




 
jag och tottan förra nyår <3

Idag är det ingen vanlig dag..

För idag är det bästaste toves födelsedag. Grattis sötnos! Gulligare tjej, men gulligare skratt är nog nästintill omöjligt att hitta. Är så glad att jag lärt känna denna lilla filur måste jag säga. Tove min love ♥ Grattis igen din lilla buse! Hoppas du får en dunder-mega-bra dag!!



Puss Kajsi ♥


nåntuna by night!

Tjosssii :D. Sitter i soffan här uppe by my self! min föräldrar bestämde sig för att åka till landet igår kväll så det lämnade mig ensam här hemma. Jag som var rätt opepp på allt, bestämde mig för att städa rummet, det blev as fint föressten Mihehe. Sedan la jag mig i soffan och läste en fredagskväll (A), nej men Ida kom hit sen faktiskt så helt ensam var jag inte, vi kollade på idol, eller rättare sagt jag kollade på idol och ida sov haha ! 

Det inträffade föressten en skumm grej här utanför mitt fönster igår, jag satt och kollade på nån dålig rysare och ida låg och snarkade brevid, när jag märkte att ett gäng skumma människor i typ mantlar och masker sparng runt på gatan utanför mitt fönster. Jag gick snabbt och låste dörren och satt sen rädd för ida ville inte vakna, och reagerade inte ens när ja pratade med henne.. men dom försvann efter typ en timme.. haha leeeeeskigt! Där ser man de händer grejer även ute i nåntuna! En annan stor grej som hänt här ute är att min busshållsplats har fått en busskur! FINALLY!
 

KLARA DO YOU COPY??

Nää nu ska jag bada och sen åka på dinner at min vän klaras hus! Det blir asseewwome !

Puss och hej ! / ellen

Baby I love your way

Ser att finisen ellen har vaknat till liv och uppdaterat. Det va på tiden! Helt okej dag idag ändå. Inga jobbiga lektioner, aerobics på idrotten och sen hem till inte alltför mycket plugg. Jaarå! Sötaste mamsen kom även hem med stövlarna jag gått och spanat på. Ja vad ska man säga? Hon är ju för gullig! Nu sitter jag och lyssnar på lite gamla godingar för att tagga upp inför morgondagskvällen med sofia. Den tjejen vet hur man spårar, det är en sak som är säker hehe. Men jag gillare. Farligt mycket faktiskt.



Puss Kajsa


onsdag

Onsdag, sooooft dag som attan! Dock så har jag ett litet prolem med tid ja... trots sovmorgon till kvart i ett så cyklar ja inte fören jag ABSOLUT måste.. detta resulterar i att jag panik cyklar och kommer in i klassrummet som en svettig galning och faller ihop på golvet. fina fina klassrumsgolv... Annars var dagen riktigt fin :) hitta ett par jättefina skor som jag vill ha, dock så har jag inte pengar åt dom just nu :(. men annars är livet bra, har pluggat JK i några timmar nu och nu känns det faktiskt as bra! Får se om känslan håller efter provet imorn :). Dessutom så är mina favvo veckodag imorn hihi mee aime torsdagar i skolan :D .

här har jag och min madre

puss ellen

Efter regn kommer solsken

Efter en dålig start på veckan har allt äntligen börjat bli bättre. Mycket tack vare finaste pojkvännen min som är så gullig att han tar bussen 12 på natten till mig för att jag saknade honom. Är han bäst eller bäst?

Har suttit och pluggat juridik, hängt på facebook, lyssnat på musik och kollat på tv mest hela eftermiddan. Effektiv tjej må jag säga! Nu, en kanna te och några timmar senare är paniken inför provet nästan helt borta. Soooft deeet! Bjuder på en liten fin bild på mig och finaste spårarN ellen också!



Puss Kajsa


lördagskväll, me gusta

Så jävla lyckad och värd kväll. Sjukt roligt med härligt folk. Helt klart bästa kvällen på länge.
Nu blir det till att dricka lite te och sen hoppa i säng. Är sjukt trött men också så sjukt glad hihi. Me guuustaaaa.

Puss Kajsi


I like it

Äntligen helg. Jag nästan gråter av lycka. Hur härligt är det inte? hihi. Har även varit i stallet och ridit idag, galet värt måste jag säga. Ikväll ska jag bara vara hemma och typ.. sova. Ja, så pigg är jag. Imorgon blir det tidig uppgång för en liten tripp till gränby centrum med sötisarna becka och pou för att uträtta lite hemliga ärenden hehe. Därefter är det dags för..... något jag inte får berätta. Inte för någon. Även fast jag varit nära på att berätta för folk flera gånger och för det, fått pisk av becka. Aj! Det sägs att jag är dålig på att hålla överraskningar just hemliga, vilket är något av en förutsättning för att det ska vara överraskningar. Men ja, själv tycker jag att jag har varit ovanligt duktig. Om det är sant eller ej får vi se imorgon :D





gammal bild, sommaren -08?

puss kajsa


gäsp

Tröttaste perioden på länge, jag har två stadier i mtt liv för tillfället, helt cp eller as trött och tjurig! Jag vet inte riktigt hur detta har gått till, men en liten semester behöver jag iaf! Därför passar det himlans bra att jag imorn vid halv sex tar mitt pick och pack och drar från detta regniga deprimerande land! Flyget ska åka vid halv åtta så jag är väl framme i London vid tio snåret eller?? Har ingen aning om nått faktiskt, vet bara att jag kommer få träffa min kära vän Tove!

Och föressten lycka till mina fina klassvänner på matteprovet imorn :D, nää nu ska jag traska ut i regnet med min finfina hund. Pussiluss / ellen

 Är så gullig så jag bjuder på två såna där fina stunder! :)


Fullt ös

Ahmen nice då. Bra uppdatering här märker jag! Har inte ens tänkt på det överhuvudtaget. Slutet på förra veckan var grym, klarade milen på en bra tid, tillbringade fredagen med älsklingen och firade 3 månaders-dag, dock lite i förväg. På lördagen var det fullt ös medvetslös hos favoriten fippi min lilla baby med roliga människor. "Hi you can call me niggah baby"+ett fint litet hopp och lyft. Det är grejer det. Var även i stallet på förmiddagen, fy fasen vad jag har saknat det. I söndags kommer jag inte ens ihåg vad jag gjorde , antagligen inget viktigt alltså. Men ja det har varit en riktigt bra vecka och det är det som får mig att fortsätta kämpa och räkna ner dagarna till nästa helg. Jag och beckiluran har nämligen smidit lite hemliga planer he he he. Puss på det asså

/Kajsa♥


RSS 2.0