spexat!

Heeej ! Jo ja lever, var ett tag sen ja skrev, men bättre sent än aldrig ellerhur ;) ? Har haft en ganska pressad vecka, mycket i skolan! Förra helgen var great med mina älsklingar! Vi kanske vara ganska så knäppa när vi buntas ihop! Iaf så hade vi prov idag, ja tror det gick ganska bra faktiskt, åtminstone om man kan lita på magkänslan! Nu är det iaf helg igen, eller det är egenligen torsdag men de räknas som helg eftersom vi är lediga imron jippppppppii.

Just nu sitter jag och väntar på min sega vän Lina, hon borde dyka upp här snart :) Vi ska chilla med grillen framför nån seg film på tv ! Men det är nice ! Puss och hej leverpastej(äter leverpastej nu hehe )

/ ellen

waka waka

Hela helgen har varit så jävla grym, helt klart bästa på länge! Gårdagskvällen va så jävla underbar med mackor på huvudet, hjärnskakningar, ellens cp-attacker och broccoli. Hahahha... Cosy.

Dagen började tillsammans med älsklingen som i för övrigt är grym på att städa, eller? hihi. Sedan bar det av till salabacke med Becki-luran för att servera på favorit simpes mammas 50-års fest. Måste bara tillägga att simon har världens tuffaste mormor. Seriöst en riktig krutgumma. Det e nice det. Nu sitter jag och pluggar spanska med en jävla huvudvärk, har prov imorgon och jag är sååå körd. Gaaaah jag orkar inte. Nu ska jag gå och decka. Ciaaaao

/ Kajsa 


all we are

Gårdagen var grym! Otroligt jävla lyckad hihi. Ikväll smäller det igen. Taggad tjej? Skoja inte! Går nu runt och gör ingenting i väntan på att mina gullungar Becki-busen, Ellen_wiggolover och Tove min love ska komma hit för att börja kvällen med lite middagsmys. Nice nice. Måste bara säga att mina vänner är guldvärda. Grymmare brudar är omöjligt att hitta!  



Puss Kajsa ♥


Hela livet var ett disco

Fortfarandde huvudvärk men va fan, det är fredag. Inte ska man sitta hemma och deppa då heller! Dagen har i stort sett bestått av spanska, engelskapresentation om Sverige för kineser som besöker vår skola och matte som grädden på moset. Måste bara tillägga att spanskaläraren hade ny tröja på sig idag. Wow. Samma stil som vanligt.. Blå och lite genomskinlig, åh så snyggt! Eller hur va de nu? En sak som är jävligt säker är att kvällen kommer bli askalas. Vad gör vi? Nu kör vi!

Puss Kajsa



MILEN

Som sagt skolfoto idag, fick stå i mitten i mitten och flina. Det blir nog roligt att se vilken min jag lyckades göra på fotot iår! :D Sen hade vi löpning i skolan, man skulle springa en mil och stolt som jag är måste jag bara nämna att jag klarade mvg tiden! 

Kära issan åkte till Bali idag, kommer sakna henne! Helt underbart att bara få åka bort sådär! 

Detta under här ------> alltså pilen ska peka nedåt, de är de jag just nu sitter och pluggar på HEERRLIGT!
 



PUSS / ELLEN


mina förhoppningar väcktes för att sedan raseras

Torsdag, ännu en dag med en jävla huvudvärk. Vad är grejen, jag brukar aldrig ha ont i huvudet???? Härligt med feber också. Mmmm. Känner att jag är väldigt negativ idag. Anledningen till att jag ens gick upp ur sängen efter en natt med hemska mardrömmar var att vi skulle ta skolfoto idag. Vaknade med rödgråtna ögon, blek som ett spöke och trött som ett as. Soft. Ja ja, bättre dagar kommer! 




Puss Kajsa


söndag

Sprang nyss en mil, va väldigt skönt faktiskt, ibland när man bara känner att man måste springa bort tankar då är det faktiskt himla skönt att bara springa. Resten av dagen ska jag nog spendera med att hämta cyklen inne istan, kommer se ut som om jag pappa snor en cykel, eftersom ja tappat bort cykelnyckeln( suck.. ) . Plugga lite sedan shhäääcccckkk..





puss




Friday I'm in love

Älskade fredag, så jävla underbart och fy fasen vad veckan har gått fort! Hoppas bara helgen inte går lika fort. Helgen inleddes med en jobbig springtur i spöregnet. Mysigt värre mmm. Men va fan det är fredag, inget kan förstöra mitt super-humör! Hi hi. Ännu fler anledningar till att mitt humör är på topp är att min älskade pojkvän kommer hem ikväll och att kvällen ska tillbringas med bästa vännerna Julle och Fia.
Perfekt inledning på helgen helt enkelt ♥ hi hi


snyggaste bästa vän!

Puss Kajsa


.

"Mig äger ingen" japp så lyder huvudrubriken på mitt kvälls, eventuellt även nattnöje! Ska försöka åtminstone plöja igenom 100 sidor nu! Känns jätte kul. Annars så har dagen vart lite svajig, humöret pendlade lite sisådär. Men för mestadelen va det bra, lite trött bara! Tränade även med bellsan och ella efter skolan, det blev spinning, ett svettigt pass det! Just det måste bara nämna att igår va jag och frilufsgänget ute och paddlade kanot, fyy farroooooo säger jag bara! Jag fick ta av mig skorna i kanoten och vada ut i vattnet, eller rättare sagt leran..


/ ellen


Bjuder på en finfin bild på mig och becksan!

Going back to the corner where I first saw you

Känner att jag har nördat mer än vanligt den här veckan, spinning och matte och läggdags vid 22. Mmm.
veckan har i övrigt (observera i övrigt) varit tråkig och helt jävla hopplös. Ge mig sommaren tillbaka tack?
Tro det eller ej, men nu är det spinning-tajm! Härligt. Nästan lite askalas, fast inte riktigt. Bara nästan

puss Kajsa ♥


spa

Heeej! Sitter här i sängen och laddar upp lite bilder! Gårdagen var great! Först var jag med favvosläkten på spa, dock blev jag bara sliten av spat, typ rödögd och stel haha ! Väl hemkommen till uppsala igen så begav jag mig till Linda för middag och allt tillhörande! Trevlaaansss ! Neeeeee nu ska jag göra allt sånt där man måste göra på söndagar ; plugga städa rummet, klipp gräset och träna ciaoooo!!




/ ellen

Trick me

Kulturnatten, inget i jämförselsevis med valborg men ändå grymt stor grej här i Uppsala. En aning överskattat, men ändå roligt! Har jobbat hela dagen, med att sälja böcker på bibblan. Jadå, där träffar man alltid på roliga personer måste jag säga. Roligast var ändå gubben som i stort sett var där alla fyra timmarna jag jobbade, han bestämde sig sedan för en hel trave böcker han ville köpa med sig hem. Vill du ha en påse? sa jag, det kostar 2 kr extra. Hmm, svarade han. Låt min tänka några minuter, det här krävs lite eftertanke. Haha, ingen impulsiv gubbe det där inte. Nej men det va kul att jobba, några av mina sötnosar kom och hälsade på så det va skoj. Fick till och med en blomma av en viss Emil Lind. Sötnosen!

Nu blir det mys och middag med älsklingarna Tove och Issa. Askuligt! ♥

Puss Kajsa

skoogen

Tjenixen! Sitter återigen i pappis arbetsrum, mitt andra hem kan man väl kalla det? Åtminstone så länge jag ligger efter med mattejeeeeveln! Missade nämligen lite matte när jag var ute och njöt av allt skogen kan erbjuda!

Annars så vaknade jag upp hemma hos min vän ida idag, åt en macka och sedan bar det hem, pluggade i sådär 3 timmar ! Sedan spinning. Nu har vi haft feest måltid här hemma med tacos och efterrätt med min kära kusin sisse, hade inte träffat filuren på år och dagar! skäms på oss! Förressten så bokade pappi en resa till London igår, det blir askalas!

Men nu ska räkna matte igen, ciaoooo / ellen


Like it was made for you

Gårdagen var.. askalas. Som vanligt när man är med Julle och Fippi. Kvällen började hos mig med middag som för övrigt var väldigt god. Inte för att skryta med det var jag som hade lagat den, sjukt stolt he he. Sen bar det av till Klista, på fest. Det var kul, även fast taxichauffören som körde dit oss var efterbliven och hon som hämtade oss var en bitch med sämst lokalsinne. Aja vi kom hem till slut i alla fall, galet trötta, kalla och irriterade. Men va fan, det var ändå värt. Vad har jag gjort idag då? Ingenting, absolut ingenting. Sovit, tagit en cykeltur hem till pappa och inte pluggat ett dugg. Hatar söndags-ångesten. Nice nice

Puss Kajsa
 

 

I get lost in the beauty in everything I see

Ellen verkar ha haft det bra på sin hajk men jag har saknat min lilla kompanjon i skolan. Vem ska jag annars sitta med längst fram på svenskan och smöra järnet med? Vem ska jag annars disskutera de "intressanta" c-uppgifterna i metteboken med? Vem om inte Ellen ska jag dela paniken med över hur otroligt fluffigt mitt hår är vissa dagar? Men ja, det känns skönt att hon är tillbaka. Lite mer skogsmulle än vanligt, men det är nice

Gårdagen var underbar, men den hade inte kunnat bli så mycket annat med tanke på att jag har sötaste pojkvännen! Ikväll blir det middags-mys med j & s. Askalasiga som vi är så får vi se vart kvällen leder. Men grymt kommer det bli i vilket fall! ♥

Puss Kajsa

skogsmulle

Heeeej hajkellen är hemma !

Ska bara ge en snabb uppdate om mina senaste tre dagar i skogen. Vädret var till en början väldigt lovande, himlen var  i en klarblå nyans, men dagarna gick och vinden började växa, även stora stygga gråa moln började växa på himlen!
"Men vadå det är bara bra om det regnar så vi får uppleva lite riktigt frilufsliv"; detta var ett citat av min kära Jans egna ord.

Annars så har vi byggt våra egna vindskydd, gjort upp eld stupp i kvarten, täljt egna bestick, paddlat kajak, badat bastu m.m ! Nej men dagarna var trots smutsen och blåsorna helt ok! Dock skönt att vara hemma igen!

Nu ska iaf jag och min bästa vän chilla lite med en film, host *kokosbollar* host.

Ciaooo vänner / ellen

you stick your head in the sunshine

Dålig updatering, jag vet. Inte för att verka tråkig men det händer inte så jävla mycket just nu. Skola, kompisar, träning och pojkvännen tar upp det mesta av tiden, men det är så det ska vara ju. Sommaren, som var bland de bästa i mitt liv är tyvärr över. Tråkigt men sant. Och nu rullar allt på som vanligt, skönt att komma in i lite rutiner igen faktiskt. Imorgon, den 3:e september blir det 2-månaders firande med finaste pojkvännen. Hur mycket jag än smörar och hur nyfiken jag än är vägrar han att berätta planerna han har gjort upp för imorgon. Är helt sjukt nyfiken hi hi, men det ska bli kul. Tror minsann att jag har världens bästa pojkvän. Finaste Herman ♥

/ Kajsa

RSS 2.0