klaran♥

Grattis till finaste Klariiii idag :D Hoppas din dag blir supperduper underbar!!  Puss sötnos!

Älskar våra bilder ihop ahah :)...

/ ellen

FREDAG

fredag

Dagens:

* Skola
* Rättegång
* Skriva juridikuppsats


I punktform såg min dag ut ungefär sådär! Men i lite mer lång och utformad text som jag vet att ni vill ha så gick den till såhär he

Sov ut till halvtio tog bussen till skolan tio, lite sådär ruffsig i hårt och rödflammig om kinderna av att springa i skolan alla korriodorer. Därefter engelska med MARIE <3! he . sen Älskade matte. Nog om skolan och över till huvudämnet RÄTTEGÅNG! De är nämligen så att mina vänner som sagt var målsägande i rättegång idag, några andra vänner var vittnet. Vilka som var gärningsmännen tänker jag inte nämna, dock gillar jag dom inte.
Rättegång drog ut till 3 timmar ungefär :). Den gick väldigt bra och mina vänner skötte sig utmärkt en eloge till alla dom :)

För tillfället är jag precis klar med min samhällsjurik uppsats, sitter och smälter arbetet och filurar lite över om något borde finslipas men ja tror faktiskt att jag är nöjd. Fredagkväll<3 skolan. Det blir väl så när man är en oorganiserad tjej på 17 vårar som går natur...

HAHHA fick ett sms av min bror " Min destination säger att största sannolikhet blir att din nästa destination blir MVG om du fortsätter med destination plugg"

Och de värsta är att ni vill inte ens vet vad jag skrev för sms för att få detta svar... eller vad jag tänker svara på detta sms. Det kanske är nått speciellt med tvillingar ändå.

Aja ska fortsätta min fina fredag med en pepsi i ena handen en data i andra och fjärkontrollen i den tredje.

Och imorn ska jag erik och cillen jobba PUSS PUSS

HAGAMANNEN

Tja skriver ett kort hej till alla mina beundrare där ute hee :D Ska bara säga att jag just i detta ögonblick sitter och skriver en uppsats. ROLIGT... Alldeles nyss höll hela grejen på att försvinna haha.. Men jag ringde Erik i panik och han visste, trot eller ej, men han visste hur jag skulle fixa det! Så nu är allt löst, frid och fröjd. Neej nu mina kära vänner ska jag fortsätta skriva. Imorn blir det rättegångs tittande för min del, mina gangster klasskompisar ska nämligen på rättegång hah PUSS OCH HEJ



strumpor..

Skola ida. Måste säga att de går nått skumt virus i vår klass. INTE COOLT ATT SKOLKA OK! he he. Nej men krya på er alla mina kära klasssötnosar :). Prov idag, gick väl helt ok iaf ! Jag har även jobbat idag, gick faktiskt helt ok där oxå, pratade med lite trevligt gubbar och tanter haha :). Därefter terrade jag erkan i telefonen, tvingade honom att prata med mig i en timme haha.. jobbig tjej?? Nej men är man uttråkad så är man helt enkelt haha!

Neeej men nu ska jag jag chilla lite i soffan och sedan krypa tills korgs, ganska tidigt tror ja ikväll har inte sovit bra på hela veckan så behöver lite sömn för att inte bli psykbryt i skolan.

Tycker bilden va typ rätt så cool hehe :D pussssss



never let me breathe without you

Är sjuk, halsen värker och kroppen likaså. Känns som en jävla kramp i ben och armar. Soft. Känner mig inte manad till att göra någonting. Absolut ingenting. Det är värt, speciellt när vi har så jävla mycket i skolan som bara tynger och tynger men som aldrig tycks ta slut. Det kommer bara nya skitsaker hela tiden. Snart orkar jag inte ens bry mig längre, och då är det illa. Vart fan är jag påväg liksom? Bad times, come and go.

She said a woman's got to do what she's got to do.
Even if it means she denied herself the truth.
Cause when you're in too deep, you wake up when it's too late. 
If you don't go now, then you'll stay.
Because I'll never let you leave, never let me breathe without you.  
Cause if you're looking for heaven, baby it sure as hell ain't me.

/Kajsa


monday

Måndag idag igen........ Haft en sisådär dag, har vart lite allmänt trött och lite tankspridd i hjärnan. men jag tog mig igenom dagen ändå, utan några större utbrott, strooong ellen! Och detta gjorde jag trots två labbar! fick även tillbaka matteprov idag, blev väl sådär nöjd, fick ett vg poäng från vg tror jag :).
Efter skolan åkte jag hem och hängde med glöggflaskan och pepparkakorna hah.. därefter hängde min hund med mig ut på en springrunda, typ 8 km, duktigt flicka :D ! Nää nuu gör jag "egentligen" samhällsjuridik såå. ciao ciao

snöööö

Gårdagen bjöd på lite av varje :D Första dagen på telefonförsälning, första snöbollskriget.. aa okej där tog de slut men ändå de va en finemang Lördag :D. Håller nog på att bli lite sick också... Måste tydligen städa rummet oxå iaf efter pappas citat " ellen du är nog den i familjen som har flest husdjur" ... ska ta mig dit ner sen. Ska även träna och plugga idag ciao ciao amigos!

/ ellen
Gothia 08 eller 07?? haha..

strobe

Fullt ös igår.
Dans och salsa på en columbiansk klubb. Glömde som vanligt kameran hemma, ja ja.
Det va askalas i alla fall. Humöret var på topp hela kvällen, sällskapet grymt och drinkarna många. Det va nice.
Idag mår jag som jag förtjänar antar jag. Men det är ändå värt, jävligt värt och humöret är fortfarande på topp. Alltid lika kul med mina små pussgurkor julia och sofia 

Puss Kajsa

LN

ska bara säga att mitt huvud värker och ja kommer snart dra mig till piller burken med ipren! Imorn ska det där jeevla matte provet gå bra!
puss puss / ellen

spexat

Denna dag får tre av fem möjliga brödrostar utav mig (toasters). Alltså ganska så awesome ändå, de är inte ofta en dag får 5 brödrostar förstår ni ;). Skola stod som vanligt på schemat. Annars så gjorde telefonutbildning också de, de va roligt, fick mig en liten kick ahha. Blev upplärd av nån kille vid namn micke, han va väldigt trevlig och gav mig tips om hur man ska handskas med surkärringarna :)! Skolan va oxå ok, matte-fysik-samhällskundskap-engelska och sist men inte minst svenska, var de underbara ämnena som stod på listan. Nej vet ni vad kära vänner, jag ska nu sätta mig framför tv:n med en kopp glögg och se kvällens tv avsnitt med pappi! Ska även kolla de avsnitt som kommit ut på internet, speckad tv kväll he he he . ( har föressten två snygga bilder från fysiken som kanske läcker ut, vad är roligare än att leka med konkava minus linser he he he ??? )

PUSS OCH HEJ!

monday

Jahhaapp! Måndag igen då, nya tag, ny vecka, nya krafter. Denna dag har vart helt ok! Lektionerna på måndag är väl inte direkt mina favoriter men dom duger! Fick dessutom mitt skåp städad, vilket var en bedrift! Måste ta tag i mitt rum här hemma nu bara... Fy de börjar växa klädmonster på golvet suck suck suck.
En annan bedrift för dagen är att jag är nu är en provanställd telefonist, ahha tufft eller vad??? he he... Nej men pluggat har jag också gjort, fysik och svenska, lite mattis oxå men den gav ingen lycka med sig idag så jag lägger ner matten och nöjer mig med att lyckats bra med fysiken och svenskan ist!
Nej nu ska jag dra ner till antingen mitt rum eller guitar hero... bestämmer mig nog i trappan
Föressten min kära vän cillendillen har återskapat sin blogg natvig.devote.se. en pärla detdär!
puss och hej / ellen

no human is an island

Måndag. Helt okej dag idag ändå.
Har skrivit klart mitt tal och nu är det dags att sätta tänderna i matten.
Aja, inga problem för mig eftersom jag enligt mamma brinner för matte. Låter inte alls töntigt nej.
Måste även tillägga att Issa blev riktigt snygg i sitt nyfärgade röda hår, you go girl!

Puss Kajsa

hejjj

nyss hemkommen till stugan igen! trevligt trevligt. händerna är som isbitar. ska nog sova nu iaf men nicccccccccce kväll puss och hej
/ ellen

Lördag, älskade lördag. Galet nice.
Förmiddagen har tillbringats med finaste Herman. Hann bland annat med att utklassa honom på tv-spel hihi. Talang? Absolut.

Ikväll blir det häng med sötnosarna Sofia och Julia. Jag gillare mycket


Lördagskväll ♥

Puss Kajsa


en bra dag!

Heeej alla mina amigos ! idag är en bra dag :D . Mår bra, är på strålande humör och mina päron viskar bakom min rygg, de ska nämligen ut och "handla" och jag får inte följa med, JULKLAPPAR!! tidig start iår detta är ett mycket gott tecken! :D:D:D Gårdagen spenderades först med mina töntar på skolan, v stannade i två timmar och var anmält störda, våra lärare frågade om vi inte skulle gå hem snart ?!... he he. Därefter tränade jag och beckii mycket lyckat träningspass :D Kvällen spenderades med min mamma och pappa haha ! Faktiskt mycket trevligt, jag fyllde på mammsen med info om de senaste nytt. Nej nu ska jag fortsätta med mitt plugg/ chilleri.
Kvällens planer ser mycket ljusa ut. FIESTA !
puss och hej / ellen

FREDAG!

Hola amigos :).
Sitter i soffan och väntar på att åka till skolan, eller egentligen är jag långt från klar sitter i pyjamas, osminkad med blött hår.. borde kanske ta tag i mig själv och fixa mig he he he . Kolla förövrigt på en dålig spansk film, alla spyr typ blod, förstår inte om de är vampyrer eller bara sjuka?! aja... Gårdagen var ju jag och beck på stan, vi inhandlade en del niccee, de va jättemysigt på stan! Vi försökte även komma in på efterfest men modet svek oss ahha.. Nää men nu ska jag nog sminka mig, bussen går ju om en halvtimme! Haha föressten jag låste in mina nycklar i skåpet igår.. så jag fick knipsa upp mitt skåp rip lås <3. Fy varför händer sånt alltid mig ?? ...
Kvällens planer är ännu obestämda, vi får helt enkelt se vad dagen erbjuder, men jag skulle tro att de blir en fredagstradition med linus och erik! men den som lever får väl se. Puss och hej! / ellen

te amo

Idag har varit en jävligt bra dag. 
Ledig från skolan, inte alltför kallt och äckligt. Kunde till och med se en blå himmel utanför fönstret.
Dagen har spenderats hos Emil i hans otroligt vackra äckel-gröna rum med lite spanska-plugg. Hihi. Det är grejer det!
Efter det blev det middag på stan med mamsen, en ny hudkräm från the body shop och två koftor. Mamsigull♥
Nu blir det till att tagga inför spanskaprovet imorgon. Ska läsa igenom det sista och sen sova så det snabbare blir fredag eftermiddag då jag ska till älsklingen. Nice.

Puss puss / Kajsa


ledig!

Hej och hå! Jag är nog en av världen slöaste människor, idag har jag åstakommit så mycket som att ta mig från sängen till soffan... Ett kort besök i köket har också ägt rum! Känner mig dålig, hade tänk att plugga men nejnej! Drack min fösta kopp glögg idag också myss,! ( eller snarare 5 koppar..) ! Ska nämna att jag även somnade i soffan igår.. vakande vid halv sex imorse av att nacken värkte, smart drag..  Nej men nu ska jag fortsätta titta på någon tråkig ointressant film som jag ändå lyckas sätta mig in och inte kan dra mig ifrån.. Och senare på kvällen ska jag och beck och träna och sedan besöka staden som ikväll har öppet till 21.00 för lite shopping !!
Puss och hej! / ellen

onsdagsdygn!

Ciaoooo ! Ledig imorn! kan behövas ! . Dagen har bestått av skolan, matte stuga med pissan min kära vän(dagens höjdpunkt he he he ). Sedan begav sig jag och erkan till friskis och tränade ! Nu har jag och Mickis vart ute och gått och talkat i några timmar, var ett tag sen vi sågs så vi hade en del att catcha upp :D .
Näää nu ska jag slappa framför tv:n är ju spm sagt ledig imorn CIAO CIAO CIAO / ellen

español

Har ägnat eftermiddagen åt att plugga spanska, måste faktiskt erkänna att jag tycker det är rätt kul. Sooft däää.
Nu blir det till att försöka sluta tänka på allt jävla skit och istället tänka på något kul. Snart är det fredag och jag ska träffa finaste älsklingen, sen är det lördag och då blir det j & s time. Me gusta mucho. Som sagt, efter regn komer solsken


justin-nozuka 
Justin nozuka- Heartless ♥

Puss Kajsa


turn back time

Äckel snö.
Äckel mörker.
Äckel dag.
Äckel allt.

/ K


I guess I need you baby

Har egentligen bara en sak att säga.. Svenskan kan ta sig. Seriöst vem fan bryr sig om medeltidslitteratur? Inte jag i alla fall. Sitter istället vid spotify och lyssnar på gamla godingar, britney spears ♥  ååh

Skoldagen var pain. Både lektionerna och allt det andra. Men har en glad nyhet till alla skoltrötta, nu är det bara sisådär cirkus 43 dagar kvar till jullovet. Inte så pjåkigt va? Inte alls faktiskt. Jag överlever nog. Ja ja. Snart dags för
p-h, och lite matteläxa på det. Jaarrrå!



Puss Kajsa


ja du??

Hahaha , ja har inga bilder på alla de andra söt nosarna haha ! Men så här roligt hade iaf jag och beckan när vi väntade på bussen HAHA
Puss och hej / ellen

fiesta!

Heeej friends! Lovet börjar sakta rinna ut, vilket är tummen ner! Helgen har vart fullspäckad, har verkligen haft fullt upp hela tiden, men den har vart nice! Fredagen spenderades hemma hos Lisa t med cirkus 17 andra girls. Det va awessooom! Fick träffa lite saknade vänner där oxå! Gårdagen var jag och beckosten ute och flängde, de går alltid bra för oss ( he he ). Sedsa var det födelsedagsfirande för Empe :D Trevlans trevlans!

Nä idag ska jag plugga svenska och sedan efter middagen ska jag och erik bege oss och träna. CIAO CIAO  / ellen


puss

Gårdagen spenderades på maskerad, jag var utklädd till tant zoombie, mihihi. Kuligt! idag har jag faktiskt inte gjort ett enda dugg, eller joo jag och Erik cyklade och var med på intesivpass, JOBBIGT! annars så är det dött här inne i hjärnkontoret, är så himla trött ska nog sova snart haha ! Lina tycker att jag är en torrboll, hon försökte nämligen dra med mig på någon festlighet men jag valde sängen he he he (A). Neej men man måste ladda batterierna, egenligen skulle jag vilja ha en bra bok bredvid mig just nu, men tyvärr så äger jag ingen sådan för tillfället som ja inte redan läst så får nöja mig med att stalka lite klipp på youtube. PUSS OCH HEJ / ellen
Saknar den här tjejen väldigt mycket!

today

Är sjukt stressad, tack tove! Återigen, du är en liten ärta!
Förmiddagen var iaf sjukt nice, var i stallet och red ut, på en idag, hur duktig häst som helst. Nu är det dags att springa till bussen för att förbereda lite maskeradkläder med den lilla ärtan tove. Efter det bär det av på maskerad. Nice? Absolut! PIIRAAAAT
 

Puss Kajsa

sawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

Måndagkvälls och bio, finfint det! Dagen har bestått av ett häng på staden med min padre och broder, vi hittade en present till modern min. därefter stöttade jag erik i hans jobbinterjuv, det gick tydligen bra om man bortser från de lilla faktumet att jobbet han sökte var idelt och därför inge betalt, besviken Erik kan man säga MOHAHA.

På kvällskvisten begav sig jag erik och lina på bio, Saw 3D , riktigt mysig film.. jag hann ställa mig frågan " varför betalar jag för det här?" Minst tre ggr i varje sceen.. FY FARO. Nej men den va faktiskt bra gjord om man gillar typ käkar som slits ut, ögon som krossas och massa annat smått och gott...

Nääääää nu ska jag vila mig lite i ssängen, förhoppningsvis lyckas jag somna.. ciaooooo / ellen

RSS 2.0