söndag

Heej.

Söndag kväll. Klockan slår snart 21.29. Ack detta betyder att snart tickar tiden iväg till Måndag. Iaf dagen till ära har jag först sovit riktigt länge, de va skönt enda till halv ett :) ! . Sedan gick jag upp, satte mig med min vän kemin och pluggade i en timme, sedan försökte jag mig på mina andra vänner svenskan och franskan också men de va tydligen inte lika samarbetsvilliga för blickarna drogs bara till facebook...  Inte bra. Så jag bestämde mig för att dra mig bort därifrån, så jag och min kära hund gick ut och gick två timmar :). Faktiskt väldigt skönt trots sibirenkylan som försökte knäcka mig, men jag klara mig ! Efter det så städade jag och rensade ut rummet, lyckades få ut en hylla, alltså en hel då inte en som sitter i en större, utan hela.(nån som förstod förklaringen..?)  Så nu blev det luftigare och inte så klosterfobiskt eller hur man säger :). Hyffsat nöjd med dagen trots att jag borde gjort franskan oxåå..... Men va fan allt kan man ju inte göra ! :D


Lördag morgon

Heeej välkommen lördag säger jag. Sköönnt. Vill bara säga till alla lata människor som vakna nu vid 12.56 så har jag redan vart uppe i typ fem timmar, har nämligen vart och ridit :). De gick lite sådär halft bra, men ändå godkänt ! :), inga högre betyg men godkänt. Sen efter ridningen så fick jag vänta på att min pappa skulle hämta mig i 20 min, något sura miner när han väl kom. Nu är de stenansikte mot honom hela dan. Man ska inte låta mig stå och frysa i 20 själv :(. Annars så ska jag och ida och pumpa oss nu på gymmet . CIAO :D !

vissa lyckas

Kom nyss hem, det var så sjukt kallt att gå från bussen så jag trodde jag skulle frysa ihjäl! Har spenderat hela eftermiddan/kvällen med min kära vän Isabell. Mycket trevligt faktiskt och väldigt händelserikt. Hmm. Att jag jämt lyckas göra bort mig vid helt fel tillfällen är ju helt fanatastiskt, haha. Skitsamma, nu är det helg och det är sjukt härligt. Ska försöka ta tillvara på tiden så mycket som möjligt, vilket betyder att jag inte tänker plugga ett dugg!!

puss Kajsa

TORSDAG

http://www.youtube.com/watch?v=hgr3ncH9eUc

HÖHÖ. Lite kul sådär en torsdagskväll :D. ... Vill ni veta vilken megaprestation jag har gjort idag " kort pause" Joo jag förstod det. Jag har nämligen tagit bussen själv eftersom mina vänner är "sjuka", syftar då på Erik, Lina och cissa.... Men nog om det jag tog bussen då själv ner till stan, jag gick till friskis, eller snarare sprang för min buss va tio min sen så jag hade ungefär 2 min i marginal, att ta mig från centralen till friskis, när jag väl kom dit var jag med på spinningpass, jag pumpade mig själv i en timme sedan tog jag återigen  bussen hem själv. Mmm jag vet det var starkt. Imorn är det fredag, de ska bliiii mega skönt. Har detsutom sovmorgon, vilket ger hela dagen en litet pluss :D!! Ska återgå till att vara en tönt med min vän lina och skicka töntiga klipp till varandra och sedan skratta töntigt för mig själv i mitt mörka rum, min mamma tror att jag är störd, men men .. CIAOOO

PS : AV ELLEN för alla som inte riktigt förstår det, syftar då på ; klara, becka och tove . !

SNÖÖÖ IN MY HEART.

Vad är detta jag hör, folk klagar från höger och vänster på detta katastrofala väder, men jag säger bara, det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder. HÖHÖ. Nej men själv tycker jag att snö är ett av det mysigaste som finns. det får verkligen inte sluta förens efter sportlovet då jag vart och åkt skidor. Och innan påsklovet då jag oxå ska åka:D JIPPI :D . Men nog om de fina vädret ute :D. Min dag eter skolan har bestått av lugn och ro, Lina kom över och så slaggade vi framör en film. Det var slööööönt . Annars så planerar jag faktist att typ lägga mig och läsa haha... Men som skolsköterskan sa, man måste ta det lugnt ibland, annars får man negativ stress :D. SÅ CIAOOOOOOOOOOOOOOO .

jag är bara inte gjord för dessa dagar och dessa dagar är inte gjorda för mig

Snökaos, kallt. Kan nästan inte bli värre. Det enda som gör den här dagen ännu värre är att jag verkligen behöver plugga spanska. Vi har prov imorgon och även fast jag inte har någon ork alls att plugga har jag och tove bestämt oss för att vara duktiga. Minst en timme ska vi plugga, eller hur var det? ;) Nu ska jag gå och be till gud att det snöar ännu mer inatt så det inte går att ta sig till skolan imorgon. En extra dag ledigt och att slippa provet skulle inte sitta fel!

puss Kajsa

.

TJAA..

Jobbigaste dagen ever har nästan passerat. Är sjukt trött och vill slå allt som kommer i min väg. Dagen började med att vi simmade 80 längder på gympan , alltså 2 KM .. det tog i mina stackars arma armar. Sedan gick jag till halv 5 i skolan .. Och de enda jag känner för nu är att sova men nej, inte ska kära jag få vila nej... Jag har nämligen fysträning JIPPI. Verkligen. hahaha nu ska jag inte släppa ut mitt hemska liv här. SVEJS.

måndag.

Skön dag idag, har inte alltför jobbiga lektioner och slutar dessutom tidigt. Efter skolan ska jag och min kära vän isse pisse utföra ett hemligt uppdrag, hehe. Sen måste jag hem och plugga, det är mindre kul. Längtar redan till nästa helg, ska nog göra upp lite planer inför helgen med favoriterna tove och ellen. Det blir kul, känns som det var längesen sist!!

Puss Kajsa

SKOLAN

TJAA ny uppdate av mig här. Såhär ligger det till just nu. Erik säger " jag har just haft engelska presentation" intressant... Jaaa nu gick han skönt! HEHEH . Sitter här med Klaris och väntar på att franskan ska börja, vi riktigt längtar, ska bli riktigt kul ! veckans tre höjdpunkter är nämligen de få korta lektionerna vi har i franska, obeskrivliga. Lite småkul med mina väldigt onödiga men även intressant inlägg ellerhur ? :D Tiden tickar bara 7 min kvar nu :D. är förövrigt väldigt trött idag, lär ge resultat i konstiga attacker senare idag... Gick nämligen och la mig halv ett idag, hör och häpna :O ! Det var för att jag sov hos min söta kusin ! Nu börjar franskan TAJRÅÅÅÅ

.

Tjeniis

Ännu en helg som flugit sin väg :(. Hann däremot med massaviss :D. Fredag: firade maddis :). Lördag: Kom tvåa i finalen i fotbollscup, sedan firade Jens :). :D Söndag: Prommis med tovis:), pluggat och sedan sova hos sissen .. :D . Lite snabbt där :D. Och nu kom jag just på att de bara är 4 VECKOR kvar till mitt sportlov och ÅRE :D . Med lite tur så flyger de iväg de med !! CIAOOO

mina ögon kommer alltid le mot dig

så gammal låt, men så vacker.

När vi växte upp, lekte livet,
vi var evighetens hopp.
Det var helt självklart att vår
framtid skulle bli,
oförbrukat fri.

Himlen är oskyldigt blå,
djupaste hav likaså.
Att regndroppar faller som tårarna gör,
det rår inte stjärnorna för.
Älskling, jag vet hur det känns,
när broar till tryggheten bränns.
Fast tiden har jagat, oss in i en vrå.
Är himlen så oskyldigt blå

Nu tar molnen mark.
Jag var förblindad av att solen sken så stark.
Men mina ögon kommer alltid le mot dig.
Kan det begäras mer av mig?

Puss Kajsa

torsdag

Me are back on track. Torsdag är snart över, men dock var detta en väldigt händelserik dag, har en aning ont i huvudet av allt som snurrar runt i skallen på mig!. Dagen börjar med skola då , ett engelskaprov i hörförståelse, det gick ganska bra :), eller sådär ska man nog snarare säga ... Sedan efter det var det muntlig redovisning i franska, rätt chillit :), är förstås en naturbegåvning på att prata på svenska om franska saker ;). Resten av skoldagen flöt ihop, historia och biologi var det. Efter skolan får jag sitta och vänta på min vän Erik, som slutade senare än jag, och dessutom visat sig att han glömt att vi skulle ha sällis, BUSSIGT!. Dock tvinga jag honom att gå tillbaka... Så ingen skada skedd. Vi begav oss sedan mot nya äventyr. På äventyret fann vi en varsin lapp att fylla i. Denna lapp gjorde så vi fick följa med på skidresa på påsklovet, heeerligt ! . Efter detta besökte jag min vän tove i hopp om att baka, men vi sköt upp det en timme, min vän är seg, så under denna timme bestämde jag mig för att  springa hem igen, hämtade the golden lapp igen, nu även påfyllt av min madre, jag mötte upp erik och vi begav oss och postade lapparna i den gyllene postlådan som satt på kyrkan . haha. Vi sade adjö efter uppdraget och jag och Tove fick äntligen baka våran efterlängtade tårta. Dock saknade hälften av igredienserna så vi fick gå på känsla, hmm de lär ha gått braa..... Har dessutom skickat in min biologi uppsats, NERRVVOOOSSS,

OVER AND OUT !

...

Var hälsad bloggen. Ellen alltså jag, sitter med datorn i knät i en hård plastsoffa och tittar ut över en lång korridor. Har aningen tråkigt, lägger märke till detaljer jag inte sett förut. Människor anländer till bänken.  Bänken blev nu trång. Personen brevid mig rapar, lukten sprider sig till min näsa. En lektion kvar om cirka 100 år. Ska återgå till att stirra på korridoren nu.

Ett litet inlägg.

Jaaa vill bara tillägga såhär, att jaa även om kanske de finns kossor och hästar här och väldigt frisk luft, och fina skogar. Så betyder det inte att de är på landet. Om man endast har tio minuter in till stan så är det inte landet. Dessutom ligger inte bergsbrunna på fel sida om ån för att komma till uppsala centrum, som en annan viss "by" jag känner till , *host* sunnersta *host*. Dessutom så ligger Bergsbrunna, nåntuna, sävja,vilan ;), på rätt sida om uppsala för att pendal till stockholm, ännu en av många plus. ! CIAO!! ps, tove alla vet om sävja och nåntuna m.m de är bara du som har gått i din egna lilla värld :D !

ÄNNU VIKTIGARE INLÄGG

Även fast Bergsbrunna inte ligger så värst långt utanför stan är det verkligen landet! Så fort man kommer dit blir man omringad av kossor och får lust att sätta på sig gummistövlarna och stoppa ett grässtrå i mungipan. Anledningen till att det går tre bussar dit är att dom är tvugna att passera genom Bergsbrunna när de ska vidare mot exempelvis sävja och sunnersta. Visst Bergsbrunna är på sätt och vis uppsalas centrum. Centrum för koskötsel, höskörder och svampplockning. Om du gillar sånt är bergsbrunna byn för dig.

puss Kajsa

Viktigt inlägg.

OBS

För er alla där ute som nu har läst Kajsas inlägg, räddar jag er nu från ett liv i ovetande. Bergsbrunna som blev nämt i förbifarten i Kajsas inlägg ligger inte på landet. jag upprepar mig, bergsbrunna ligger inte på landet. Endast tio minuter med buss, och ynka tio minuter med cykel in till uppsalas metropolita. Det finns även tre olika bussar att ta hit. TRE OLIKA. over and out.

humöret på topp

Idag är en sån där bra dag när allt går som det ska. Känner mig bara extra glad idag, har egentligen ingen aning om varför men det känns helt underbart i alla fall! Fortfarande sjukligt kallt men fan, nu är det en dag mindre kvar till sommarlovet !! Helgen har varit riktigt bra, men ganska lugn. Har varit med Julia mycket och det är aldrig fel. Vi höll på att frysa ihjäl igår ute på landet (bergsbrunna) men men, härdade som vi är överlevde vi det med (a) haha. Tänkte sätta igång med pluggandet nu, det känns faktiskt inte så hemskt som det borde göra. Hoppas det håller i sig !

puss Kajsa

Heej.

Länge sen inlägg nu. Skyller detta på Kajsa som är väldigt frånvarande, och hon kan inte ens skylla på indien längre, för hon har kommit hem WIEE ! :D. Sitter här vid datan och finslipar lite på min biologi uppsats, eller finslipar kanske jag inte ska säga eftersom jag har typ halva kvar. :(. Lyssnar på lite gamla godingar också från backstreet boys, haha alltid lika kul :D. hade nyss ett phsycbryt föresten, trodde jag tappat bort min biologi uppsats, inte kul!, Hitta den tillslut på nån skum del på datan... Då efter att jag haft självmordstankar och gråtit ner tröjan.., men bättre sent än aldrig, ellehur :) . Aja en vecka i skolan har gått redan :D great bara fem kvar. Helgen har gått mega fort. I fredags såg jag lina, erik och sisse på skräckfilm, alltid lika kul, och läskigt?? Kanske inte när sisse sitter och skrattar sig igenom alla skräckscener... :). Sen igår var jag, jennie och lisa hos tove. Vi chillade lite och sen åkte vi till nån fest som var väldigt ovärd, så vi åkte in till stan till mc donals ist, där blir man iaf aldrig besviken haha, glassen är alltid lika god ! :) Nu väntar träning ikväll, sen sova. CIAO!

Sista dan ..

Heej.

Sista dagen på lovet. Djup ångest från min sida. Ännu mer ångest över att jag inte gjorde så mycket igår kväll! Satt och skratta åt en skräckfilm . Scream gick på tv, det var kul, jag har en lite gnutta minne att jag tyckte den var läskig förut, men måste minnas fel ! Eller så har jag blivit imun mot skräck filmer efter min och Linas läskiga beroende av skräckfilmer för några månader sen... Vi har nog hyrt varende skräckfilm som går att hyra på ica. Om man tar helgen lite fort så hände inte jätte mycket. jag var på middag hos Nilsson i frdags, de va kulit ! Sen så var jag och tove på fest på lrdagen. hahah ja de var en liten upplevelse, jag och tove i en studentlägenhet, med bara hårdrockare. Och då menar jag verklgen hårdrockare ! . Idag har jag vart ute med wigg, med tove och ida och nu ska jag plugga lite och ikväll ska jag och ida träna. Det ni ! PUSS

En fredag

Ciooo :D. Ellen here.
Min dag har väl bestått av sisodär hyffsat ointressanta saker, men har inget bättre att skriva så, jag delar glatt med mig med dessa! :D. Vaknade tidigt av min älskade väckarklocka, många fina stunder med den måste jag säga ! Sedan begav jag mig ner till stan för att besöka tandläkarn, påvägen dit lyckades jag tappa bort min ena vante .. Vet inte hur det inträffar?, Men inträffar gör det iaf, må jag säga!. Aja hos tandläkar fick jag en rotfyllning?! Hmm de kanske inte heter så men en ny lagning fick jag iaf. De gjorde ganska ont men jag stod ut. Fick inget klistermärke efter , inte ens en klapp på kinden fick jag, lite snålt tycker jag, så skulle aldrig min vanlig tandläkare göra! :(. Sedan begav jag mig ner på stan och fick mig en gratis sminkning, det var trevligt, de slutade med att jag köpte upp allt smink... Så gratis blev de väl inte tillslut. Efter detta har jag inte gjort så mycket, en långrunda med min friend Tovis, och våra trogna hundar, men annars har det bara vart googlande på öken utan något framsteg, jag googlar för mitt biologi arbete som går segt :(. Kvällen består av middag hos Tove med massa trevligt folk och tydligen tre rätters ? :D : Det ska bli trevligt CIO.


.....

CIOO sverige. Nu har jag haft min lilla utomlandstripp. Dock blev inte resan lika lång som Kajsa utan min drog till Helsingfors med en stort gäng ryssar i släptåg. Ja ska varna er alla som nu också tänker bege er till Finland att varenda kotte där har en päls på sig. Antagligen som jacka, skor, mössa, vantar eller något annat som de tycker ser snyggt ut, jag menar de är inte rädda för att puscha gränserna vad som gäller pälsar!.  Så var varnade, och lyd mitt råd, sätt på er något med päls så passar ni in utmärkt :D ! Med på min resa var min trogne kusin och våra kära mammor, respektive deras mamma, alltså min mormor. Resan gick som smort, vägen dit var det plus 70 som gällde på dansgolvet, och de visste hur man dansa ska jag säga! Sedan fortsatte resan med en shoppingrunda i helsingfors. Därefter begav vi oss hem till båten igen, med påfyllning på båten, nu fanns de en del godbitar. Sista dagen på resan vaknade jag och sisse av att kaptenen pratade i radion, båten var försenad. Dock visste vi inte vad som väntade, utan de visade sig att någon tydligen har hoppat av båten under natten, ( iaf enligt ryktena), och dött. Detta ledde då till en förmiddag av 30 uniformerade poliser, med vapen och allt!, stå pressad i led för att försöka komma av båten och på köpet bli mosad av 100000 ryssar som panikslaget försöker ta sig av båten och ignorerar att de förstår engelska, och att kaptenen tydligt säger alla kvinnor och barn först. Aja alltid trevligt med nya upplevelser ju :D.  Detta blev lite för långt nu... men ska gå till min kära väään tove nu, så hon inte avlider av min saknad.

en vecka kvar

Nu ar det bara en veka kvar tills jag kommer hem. Ibland har tiden gatt valdigt fort och ibland har den gatt valdigt sakta.. Det kanns som att jag har varit borta i flera ar, jag kan knappt tanka mig hur det ar hemma langre haha. Nejda men jag har faktiskt aldrig varit hemifran sa har lang tid i strack forut (a)

Nyarsafton spenderades tillsammans med familjen och kusiner, moster och mosters man. Vi at pa nagon vegetariskt restaurnag dar det var helt sparade upptradanden, jag har nog aldrig sett nagot sa knasigt i hela mitt liv. Jag driver inte nar jag sager att dom dansade en elefantdans till backstreet boys i glittriga klader (aven killarna) och kallade det for en magisk dans. Assa jag dog det var sa jakla kul men man kunde ju inte sitta och gapflabba for grejen var ju att dom var seriosa tihi, det va sjukt jakla kul iaf (a)

Igar kvall kom vi hem fran en stad uppe i bergen som heter Munnar. Det var sa vacker dar sa jag fick seriost ont i hjartat. Staden lag 1700 meter over havet, runt staden var det stora, stora teplantager. Vi akte till ett berg dar sodra indiens hogsta punkt ar och som sagt det var hur vackert som helst! Jag stod och tog kort pa utsikten och indierna stod och tog kort pa mig. Hmmm vad tanker dom med? Haha dom ar ju for roliga ibland, bara det inte gar till overdrift som det tyvarr gor alltfor ofta...
Nej nu langtar jag hem till Sverige dar man slipper bli stirrad pa vad man an gor!

Hoppas alla dar hemma har det bra, saknar vissa sa det gor ont! Men nu ar det inte langt kvar tills jag kommer hem, wihooo! Ta hand om er

Puss Kajsa


RSS 2.0