Dan före dan före dan för nyårsafton.

18.06

Heej.

Gårdagen spenderades först med wiggopigg, en promednad till sunnersta på 3 timmar, de va väl lite jobbigt!. Sedan for jag till min träning och därefter till Tovis :D <3. Det var mysigt! Sedan på vägen hem så raggade en tant på Gustav, haha det var både kul och läskigt. Fast mest läskigt ! .
Denna dag har inte bestått av så mycket. Jag lina och cissa begav oss ner till friskis där vi satt i typ tre timmar utan någon större ansträning från nån av oss.. Dock så ska vi ikväll sitta och ladda för morgondagen då i ska se Avatar på bio ahha :D <3

PUSS

ANNANDAG JUL

Heeej :D . Åh va kul att höra från dig kajsa :D ! <3 MISS YOU !!

Dagen har bestått av reashopping på stan. Skulle egentligen gå med Tove men så såg jag till min förvåning att mina kusiner stod längst fram i kön till prohytten på mokey( ledet var en halvtimme långt!), så då bytte jag shoppingvänner hehe. Inte långt efter detta så dissade mina kära kussar mig för att jag var för "seg", så då gick jag själv ist ahha, rätt åt mig kanske?. Fick världens beslutsångest på ett par skor så jag slog en pling till Lina och då blev dem köpta!. Efter en tröja, ett par skor och lite småsaker till så begav jag mig på julbord idag igen. det var trevligt, dock börjar släkten dog driva varandra till att bli skumare än vanligt!

Imorn så ska jag tvinga med Tove på morgonskidor och sedan shoppa loss med den negativt inställda cissa och sedan träffa min saknade TOVE :D, kanske att jag även åker skridskor med rebecka :D, den som lever får se! !

Puss och hej!

tågresa

Ikväll åker vi ifrån Agonda Beach där vi nu har varit i två veckor. Tiden har gått så fort! Det känns som att vi bara varit här några dagar. Ikväll, runt klockan elva hoppar vi på tåget och åker annu längre söderut där det är ännu varmare än vad det är här. Här är det ungefär 35 grader, jag älskar verkligen värmen! Tågresan ner till Kerela kommer ta ungefär 17 timmar, jag hatar att åka tåg.. Blir så sjukt rastlös men vi får se hur det går (a) Vi har egen kupé där det finns sängar så jag ska nog försöka sova mestadels av tiden, haha.

Igår fyllde min älskling Sofia 16 år. Stort grattis till henne!

Puss Kajsa


julafton

Idag ar det julafton, det kanns helt overkligt. Tiden har gatt sa sjukt fort! Har i indien forsoker dom fixa julstamning men jag vet inte om jag tycker att dom lyckas sa bra. I palmerna hanger julgranspynt: julgranskulor och glitter och ur hogtalarna pa restaurangerna spelar dom julmusik. Ganska mysigt men det ar ju inte samma sak som en svensk jul. Fast jag tycker det ar ganska skont att slippa all julstressen dar hemma, har ar det lugnt och skont :)

Pa hotellet dar vi bor haller dom pa att forbereda en julfest till ikvall, det ska bli kul faktiskt. Far se vad dom har pa det indiska julbordet haha, ska bli spannande! Det enda med julen jag saknar hemifran ar faktiskt gloggen, och resten av familjen saklart. Men jag och Ellen far val ta och dricka nagra flaskor glogg sen nar jag kommer hem! Tihi (a) Alskar det! Hoppas alla far en fin jul med mycket mat och godis! Nu ar det bara 20 dagar kvar tills jag kommer hem har Julia raknat ut!

Puss Kajsa


SKOLAVSLUTNING

17.04

Heeejj !!

Avslutning idag :).. både härligt och lite sorligt :D Det var dock inte så sorligt i kyrkan som jag trodde de skulle vara :D. Efter de åkte vi ner till stan med klasskompisarna och åt på china garden, mysigt :). Sedan gick vi och handlade julklappar det gick lite sådär .. :/. Men jag fick iaf två köpta :D . Efter lite vandring på stan åkte jag hem och terrade mickis på telefonen (A) :D. Och nu ska jag äta och sedan påträning och efter det får vi se de är ju lov nu :D !!!

puusss


Söndag

20.08

Söndag den fjärde advent idag :D !! Härlig dag ! Vaknade sent vid tolv, eftersom jag missade min buss hem från tove igår så fick ta den som gick vid två ist för halv två :(. Dock fick jag sällskap så de var inte så farligt :). Idag har jag nästan bara slappat, Var ute en sväns med andra Tove och åkte längdfärdsskidor med hundrana, wiggo var inte så duktig tyvärr och gjorde så att kjag vurpade typ tio ggr! Men det var ändå härligt!. Så imorn är dte måndag och skolavslutning och sedan lov GEHHJ :D !!


Lördag

18.28

Heeej..

Åhhh kajsa jag saknar dig, kom hem och drick glögg med mig ist för f***n :D:D:D!!!

Idag är det lördag, himla stressad dag för mig ! Först vakna jag upp hos lina vid tolv, för sent och spenderade några min med att stirra på lina som en stalker för att få henne att vakna, tillslut funkade min taktik och hon masade sig upp :D. Efter det tog vi en seg frukost och sedan sminkade hon mig :D. Sedan har dagen bara rullat på, köpa gran med pappa, kolla på Klaras konståkningsshow med beckis :D Det va mys! Sedan sälja granar med ida som inte va mys! Jag har nog aldrig frysit mer i hela mitt liv och det gick tyvärr ut över min kära ida som fick några inte så väliga ögonkast av mig . Förlåt !
Ikväll ska jag träffa tove :D Det slka bli härligt PUSS !

GOD JUL !!!


saturdaaaaaaaaay

Har inte gjort sa mycket idag heller, men var duktig idag och gick upp tidigt for att ga pa promenad med pappa och marie. Harligt var det! Vi gick over stranden och precis nar stranden var slut och overgick till "skog" sa satt det ett 5-10 apor i traden! Dom var sa sjukt gulliga!! Det va sadana dar ganska sma apor med lang svans, iiiiih fett sota! Paminde lite om ellen min babe som jag saknar en massa!! hihi nejda, enda likheten ar val att bada ar gulliga :D Hoppas alla mar kanonbra!

Puss Kajsa


FREDAG

19.52

Heeej. Fredag idag då , skönt äntligen helg och jullov kan man nog säga :D. Just nu sitter jag hemma hos lina vi ska baka oxh sen ska ida komma hit och så ska vi ha en liuten julafton ha :D. Jag har dessutom satsat och skrivit julrimm och ritat på linas paket, mycket fint ! Annrs ser väl helg utsom att jag ska och kolla på klaras juluppvisning imorn med beckis :D Mysigt , och julhandla massor också !! Aja nu måste jag gå lina blänger på mig. Puss på er ha en bra fredags kväll !

stekaredag

Idag har jag varit pa stranden mest hela dagen, hur harligt som helst. Inte ett moln pa himlen! Vi akte till en strand som heter Khola Beach. Dar var det hur vackert som helst, brukar vanligtvist inte bry mig om sadant men det har var verkligen nagot speciellt. Pa ena sidan av stranden var havet saklart och pa andra sidan var det en flod med alldeles klargront/turkost vatten dar man ocksa kunde bada. Hur fint som helst! Hoppas alla har det bra hemma i snon och att alla far en harlig fredagskvall!

Puss Kajsa


18.58

ÅHHHHHH kajjssaaa :D PUUSSS SAKNAR DIG SÅ BARA DEN ! Va härligt de låter i indien !! Själva har vi ju matteprov imorn men de ska nog gå bra :D !

Aja dagen bestod då av skola som vanligt haha :D . Vi hade matte franska och svenskaprov. Hände inte direkt något speciellt förutom på maten, då Tove den dumma nöten hade lagt en pannkaka på min plats som jag satte mig på, i all uppståndelse som blev då så råka Tove på något skumt sätt hoppa in i Rebeckas soppa och fick därförn en fläck på hennes vita kofta . MOHAHA rätt åt henne ! Annars besökte jag sedan friskis och sprang lite, sedan efter det gick jag och åt choklad hos mamma (A)

Väldigt osammanhängade inlägg här men jag är så trött så skit samma! PUSS

indien

Jag har det hur bra som helst har i Indien. Varmt och skont, bade i vattnet och i luften. Jag har aldrig varit ett fan av snon sa det kanns riktigt bra att slippa atminstone en manads kyla och sno hemma. Den enda nackdelen med att vara har ar att jag saknar vissa hur mycket som helst, men det far jag leva med. Da blir det bara extra kul att traffa alla sen nar jag kommer hem igen!

Indien ar ett valdigt speciellt land, det finns mycket har som jag tycker ar konstigt. Men aven valdigt roligt haha. Till exempel aker dom upp till 4 personer pa en och samma vespa. Det ser hur kul ut som helst nar de aker hela familjen tillsammans. Pa gatorna gar kossor losa och alla bilar och vespor (som det finns gott om) far veja for korna som gar runt lite hur som helst. Jag skulle nog inte vilja ha det sa har hemma i sverige men visst ar det kul att se, men i langden verkar det bli lite jobbigt haha :)

Hoppas alla mar bra och har en fin sista vecka nu innan jullovet, speciellt nv1c, tanker pa er!

Puss Kajsa


19.13

Det är så att min vän lina hotade mig under knivhot att jag var tvungen att lägga ut denna bild på henne, så va ska man göra ?? SÖTNOOSS :D !

:D

Sitter på franskan nu... Väldigt kul som alltid ! Har bara två lektioner kvar efter denna och de består av fika och film, härligt :D Brevid mig sitter fisen Klara nu :) Här är försetsen en bild av klassen, jag vet inte om man borde skriva texten här men men hhahah COOOLL

Tiissdaag

20.54


Heeeej.

Idag är det tisdag för alla som inte vet :D Vi hade kort dag i skolan jätteskönt! Dagen har väl inte innhållit så jätte mycket annars, men vi hade faktist årets första snöbollskrig för min del idag i skolan :D Sedan var man jättesnygg på stan vill jag säga ! Föresten så har kylan fört med sig annat än bara den fina snön, utan även isen som ligger under snön, haha de gav mig faktist några goda skratt idag, balnd annat av killen som gick efter mig och Tove till stan som halkade och for runt på ryggen och knappt kunde ta sig upp igen HAHHA ! :D De blev faktist två inkaserade varor från stan för min del :D En julklapp och en sak till moi. Nuuu ska jag och min kärrraa vän Cecilöia ge oss ut i snön och leka
PUSSS

ps. SAKNAR KAJSA <3

ps 2: Bakade just koksbollar :D::D

Skola

21.17

Heej

Ännu en måndag avklarad och dagarna till jul börjar försvinna !! Idag har vi haft långskoldag , men dock så fick vi se ett jätte roligt lucia tåg i skolan ahhaa , en jättesöt lärare var med och sjöng !! Har precis vart på träning och nu ska jag lägga mig i soffan en stund efetr att ha blivit terrad av min mamma i en halvtimme så nu är klockan inte längre 21.17 utan 21.45 ...

Pusss


Söndag

18.57

Heeeejjj,

Nu sitter kajsa antagligen på ett plan mot la indien !! Härligt säger jag, själv ska man gå här i slasken och kylan ett bra ta till ! Tredje advent idag, borde firas men nej nej, jag har pluggat och vart ute och sprungit med Ida roligt roligt....
Och imorn är det måndag igen!!! Aja ska bege mig till tv:n igen ! Hoppas flygresan går bra för dig kajsa !! Kommer sakna dig imorn

Pusss

Stockholm

21.35

Heeeej :) Iag har jag först vart och ridit, hurtig som man är ! Jag kom hem kl halv 3 igår, efter tjejkvällen som var superduper, dock fick jag vänta en timme på stan på min buss!! Men lina höll mig sällskap i mobil, puss på henne !!! Idag har jag sedan vart i stockholm hela dan och shoppat, det behövdes verkligen, lyckades köpa två julklappar !! Sedan var det middag med mamma, sisse och tetta, hahah jaaa min släkt är kul den hahah !!! Aja nu är jag ganska död så jag ska lägga mig i soffan och deppa och gråta för att Kajsa åker till Indien imorn ! Men de är kul för henne och tråkit för mig :D PUSSS

inte långt kvar

20.59

Nu är det inte långt kvar tills det bär av till Indien. Det var först när Isabell åkte hem runt ett-tiden som jag förstod att det är på riktigt; Om mindre än 24 timmar är jag påväg till ett för mig helt främmande land som är väldigt annorlunda mot hur sverige är. Det skrämmer mig, men det ska bli lite spännade också faktiskt.

Nu har jag nästan packat klart och laddat ipoden med en massa bra musik och snart ska jag träffa Julia och Sofia igen. Får passa på nu dom få timmarna som är kvar innan jag åker! Vill bara säga att jag kommer sakna vissa hur mycket som helst och hoppas att alla får ett underbart jullov, en mysig julafton och en rolig nyårsafton!

Puss Kajsa

sen fredagsnatt

Nu har precis Ellen, Rebecka, Tove och Klara åkt hem. Bara jag och Issa kvar. Hon ska sova hos mig.  Supermysig kväll i alla fall, måste göras om! Sista gången jag träffar dom på en månad, kändes jättesorgligt att säga hejdå. En månad känns som en jättelång tid men det går nog ganska snabbt när jag väl kommit iväg till indien. Ska bli hur skönt som helst med 30-40 grader och sol om dagarna istället för kallt, mörkt och grått som det är här hemma. Jag är verkligen inget fan av vintern så det ska bli dunder att komma iväg nu när jag tänker efter!

Imorgon ska jag träffa mina älsklingar Sofia och Julia! Efter det måste jag verkligen börja packa, haha! Lägger upp lite bilder från ikväll också om jag förstår mig på hur man gör, tihi (a)

Puss Kajsa

 

 


tårtbakning

17.42

Nu har jag, Issa och Ellen den lilla skiten precis bakat tårta. Den blev skitfin förutom att Ellen vispade grädden lite för mycket, det blev typ klumpar i grädden! haha, det är nog bara Ellen som lyckas göra något sådant. Bild på mästerverket kommer sen!

Nu ska vi fixa lite i lokalen där vi ska vara ikväll, tända lite ljus och bära dit en tv om den inte är alltför tung. Idolfinalen ikväll ju! Som tur är så är vi väldigt starka så det går nog bra :D

Puss Kajsa


Den tolftendecember tvåtusennio

13.31

heeeejjj igen, nu är våran svenskalektion slut :) . Nu sitter kajsa och försöker fixa våra bloggdesign så den blir fin, de blir säkert jättebra! Säkert..., hon är ju så duktig på all teknologi :) ! Ikväll blir det hejdå middag till våran kajsa ! Vi kommmerrr sakna henne grymttttt!!!!!!!!!!!! Sedan på lördagen ska jag med Sisse till Stockholm och inhandla julklappar till släkten ! Nu kom ett luciatåg in här bakom oss, de tränar inför lucia imorn skulle jag tro haha, de har levande ljus och tove är rädd för att de ska elda upp hennes hår ! haha ! pussss

fredagsmys med de bästa

Veckan har gått jättefort. Nu är det fredag och bara två dagar kvar tills jag åker till Indien. Det känns helt sjukt.. Visst ska det bli roligt men jag kommer sakna vissa här hemma så sjukt mycket, bland annat tjejerna i klassen. Därför passar det perfekt att spendera den här fredagskvällen tillsammans med vissa av dom med midagsmys och tårta som jag och Isabell tänkte baka själva. Vi får se hur det går (a)

Puss Kajsa

fredag den tolfte december tvåtusennio

12.56

Nu sittre jag och kajsa på svenskalektion igen, mycket kul ! Snart ska vi få veta våra resultat på våran svenksaredovisning ! Idag fick vi gröt till lunch , mycket gott !! PUUUSS

tionde december tvåtusentio

12.48



Jag och Kajsa sitter just nu på svenskalektion, mycket intressant! Kajsa ser väldigt fokuserad ut !

tionde december tvåtusentio

12.14

Nu sitter vi i skolan, har nyss startar våran gemensamma blogg: kajsasellen.blogg.se ! Vi får se hur seriöst det här blir! Hihi
Puss


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0