MÅNDAG

Idag efter skolan så åkte jag och "hurtbullarna" erik och philip och gymmade! Det gick ganska så okej ahha.. även fast dom tvingade på mig massa fria vikter där armarna flyger åt alla möjliga håll haha. Nu är jag verryy tired! Är lite sugen på nått gott, men Kajsa och becka är så hårda så ja får avstå.. lite halft ledsen i ögat alltså! Men nää nu ska jag nog läsa lite hehe. lite kvällsnöje sådär! Just de min älskade vän Tovis åkte till london idag oxå! Hoppas allt gck bra för henne :)

/ ellen


TOVE <3

Måste bara säga att jag just drabbades av ett sånt där ögonblick då jag insåg att min Tove ska åka bort från mig ett helt år! Kommer sakna henne så sjukt mycket! En av mina bästa vänner som står mig allra närmast bara åker iväg sådär! De enda man kan glädja sig med är väl att jag och Lina ska åka och hälsa på henne nån helg.


Tovetott! <3


/ ellen


Lördag igen, askalas

Lördag, taggad som en galning. Ikväll blir det "kräftskiva" med finaste tjejerna och en hel del annat skoj. Grymt mycket askalas med andra ord! Välförtjänt efter en första tuff vecka med skola och träning. Huriga som vi är tränade jag och Ellen två timmar igår, först en timme på löpband och gym och sedan en timme spinning. Stört jobbigt men ändå så värt! Hur som helst gav det utdelning för nu har jag en härlig träningsvärk både i mage, armar och ben. Chill ju. Ingen träning idag men imorgon blir det däremot kickboxning med Julia. Hahahaha. Det är dte enda jag har att säga om det... Nejdå, det blir nog kul ;) Hoppas alla fåren fin kväll!

 

Puss Kajsa


:)

Tjabba! Dagen har till största del bestått av skola, ganska så okej dag, roliga lektioner iaf! Dock så var mitt humör i botten haha.. sånt som händer antar jag! Men min kära bror fick mig på bra humör igen! Vi tog nämligen en tripp nere på staden :), skulle även gå och fika men snåla som vi är så åkte vi hem ist. Nu har jag faktiskt räknat matte i typ 40 min så nu känner jag mig ledig för kvällen :). Ska ta bussen om drygt en halvtimme ner till stan för att träna med Kajsi:).

Just det! Tröstköpte en ring idag på stan oxå ahha, var på dåligt humör så behövde nått :), sen så "fick" jag en ring av min broder oxå Mihehe :) Niccccccce :) aja ska gå nu ciiaaoooo!


/ ellen

Från och med du

Kom nyss hem efter ett underbart spinning-pass. Ja, jag är seriös. Men nu är jag helt slut. Blev även tillfrågad om jag ville bli ledare för spinningpass.. Haha.. Nog för att jag älskar spinning men att sitta framför 40 pers och trampa som en galning är inget jag känner att jag har lust med hehe. Imorgon blir det träning igen, denna gång cirkelfys med Ellen. Vi två har nämligen börjat ett nytt, hälsosamt nytt liv. Eller ja, en ny hälsosam månad till att börja med. Inget godis eller ännu värre choklad på en månad.. Frågan är hur jag ska klara mig. Nejdå, det är tjillll juuue.

Puss Kajsa

Andra dagen i skolan är förbi, haha de känns verkligen som man räknar ner.. haha ! Dagen gick faktiskt kanske bra trots att den va lång med jobbiga lektioner. Efteråt så åkte jag erik och cissa hem till cissa och keekade lite köttbullar och makaroner, mumma haha ! Därefter ett STÖRT jobbigt spinningpass ! Men de är de väl värt .. eller ????!! Aja efter att lite kemiplugg är över så ska jag sova nuu

puss och hej

/ ellen

schooool

Första officiella dagen i skolan är över. Har nog aldrig vart så trött i mitt liv, känner mig totalt jättesliten! Har gått från halv nio till halv fem idag, inte jättelänge kanske men de känns så ! Dessutom så var det massa nya saker idag bland annat natur och frilufsliv, gick dit i hopp om att aknske få gå efter kanske en halvtimme, men ack jag hade fel, slutade två timmar efter att jag satt in foten i salen... Varav en halvtimme gick åt att kolla på en film där ungdomar från 90-talet gjorde knopar.. Yeeeehhh! Nästa vecka blir ja en total frilufsmänniska då jag och frilufsgänget drar ut till rävsten för tre dygn! haha. Men nu ska jag sova nattii!!!

/ ellen


Let me bring you up now

Riktigt mysig kväll igår med en väldigt god middag! Speciellt köttfärsen (nöjd nu ellen?) he he. Måste också tillägga att presenten vi hade köpt blev en riktig hit. Issa var precis som väntat otroligt söt i sin badmössa och vi var grymt snygga på bilden hon fick av oss... Såklart. Men nu är jag sjuk som en jag vet inte vad, nice med feber och att dessutom vara hes som ett as. Soooft. Upptäckte nyss att varannan onsdag har vi bara en lektion, börjar 12.40 och slutar 14.00. Galet, tror jag kan lära mig leva med det alltså!

Puss Kajsa

Wiggo

Halloo

I chans för att låta lite töntig, och kanske bli lite mobbad av mina så kallad vänner måste jag bara säga att min hund är bara för fin! På dagens promednad tyckte jag vi gjorde stora framsteg på lydnadsfronten! Jag tränar ju min lilla Wigg till att bli perfekt, just nu försöker jag få honom att kunna gå lös hela tiden, och idag när vi gick förbi en stor schäfer så kollade han knappt på den utan fortsatte lyssna på mig! Nu har jag fått det sagt, alltså att min hund är duktigt heeee

Ikväll ska jag till issan för middag, mysfaktor på detta :D Men nu ska jag gåå puss

/ ellen


I hope you don't mind

Första skoldagen, ungefär en timme lång. Chill! Hann också med att få en förvånad blick från tanten i receptionen när jag lite motvilligt gick dit och erkände att jag hade flyttat och inte längre hade rätt till ett skol-busskort. Hon tittade på mig som att jag skämtade med henne och sa sedan att jag var en ärlig en. Smörar som vanligt alltså, det är så jag rullar ;) Nu har jag förberett en liten överraskning jag Klara och Ellen har kokat ihop till en viss person. Filuriga som vi är.. Kan väl ge en liten ledtråd och säga att det har något med sexiga killar (och tjejer för den delen), prinsessor och jordgubbar att göra. Hmmm. Hi hi. Ikväll blir det Hum c, be there!

Puss Kajsa


skolan

Gårdagen spenderades med mina tre favoriter det var megamys, behövdes! Tyvärr så tänker en av dem lämna mig för ett helt år :(! Men om  man ser de hela från den ljusa sidan så ger detta mig ett skäl att ta en eller två tripper till london så det är ju ganska så chill :D
Kvällen spenderades med tjejerna på en resturang, tänker inte ge mig på att försöka stava till den... Skulle kunna söka på google men orkar inte haha. Neeej men nu ska jag nog förbereda mig för SKOLAN imorn..
Så jag är pigg och utvilad och redo för alla nya kunskaper min hjärna kan ta in.. Ser fram emot detta!
 En bild på mig gooa vänner


What's the point

Gårdagen var underbar. Idag likaså. Middag med tjejerna på Tsatziki var ett bra avslut på ett toppen-bra sommarlov! Trots det har ångesten redan börjat komma krypandes. Jag orkar inte att tiden går så jävla fort. Seriöst jag är rädd, rädd för tiden som flyter förbi så jävla fort. Alldeles för fort. Och det finns ingenting, verkligen ingenting att göra åt det. Det här året, det här sommarlovet och den här dagen kommer aldrig igen. Hur mycket jag än skulle önska det. Det finns inget sätt jag kan ta mig tillbaka och det skrämmer mig så sjukt mycket. Ja, jag är 17 år och har panik över min ålder. Soft

Imorgon börjar skolan. Hejdå sommarlov, Hej prestationsångest

/ K

The heart of life

Idag har jag varir riktigt duktig. Eller jag hade planerat att vara duktig men det gick väl sådär. Har hunnit med en del grejer jag var tvungen att göra i alla fall. Vädret kan ta sig, deprimerande med regn. Usch... Men snart är det dags för spinning, älskar det haha! Senare ikväll bär det iväg hem till Sofia där vi ska ha sleep-over som på den gamla goda tiden. Spårade minnen därifrån asså haha.. Men jag gillare! Cooosy



Puss Kajsa ♥


Nuuu åker jag och mina friendisar ut till öret

Ciaooo / ellen


Pissassss dag :D

BONJOUR . Åhh vilken fin text du skrev kajsa  börja typ gråta :D. Jag vill oxå säga grattis till våran allas issa :D. Kan inte skriva Kajsitexter men vill bara säga puss och megggaaakram på dig issa och hoppas du får en underbar dag :D .

För mig har dagen bestått av:

*en promis med min favorit ida
*en statstur med ida och tove
*ett spinning pass med erik och cissa
* En punka och bli skjutads av erik och dra cykeln bakom mig typ en halvmil...
 
Och nu ska jag lina och erik hitta på något så puss på er
/ ellen

Idag är det ingen vanlig dag..

För idag är det bästaste isabells födelsedag! Vi har känt varandra i snart ett år, men det känns som så mycket längre. Vi har redan varit igenom mycket tillsammans du och jag. Som till exempel "gråtfesten" du och jag hade innan jag skulle åka till Indien. Jag kunde bara inte släppa taget om dig där vi satt och höll om varandra i baksätet på bilen. Tårarna rann. (lite töntvarning på det asså...) För vi visste ju att när vi släppte taget och du klev ut ur bilen skulle vi inte ses på över en månad. Vilket just då kändes som en evighet. Hemska tanke! Det var bland det jobbigaste jag gjort, jag tror att du kände detsamma. Jag på ena sidan jorden och du på den andra funkar helt enkelt inte. Tillsammans är vi bäst, imba som vi brukar säga. jag är så glad att jag lärt känna dig. Alla borde få ha en sån vän som du, för du är underbar! Hur man kan lyckas vara både söt, snäll, bitchig och världens gulligaste på en och samma gång är det nog bara du som kan förklara Isabell haha. Ännu ett stort grattis på födelsedagen ska du ha vännen min. ♥




Kajsi mc dajsi ♥ Issy mc fluffy

Puss Kajsa


kreeftor

Hollaaa. En tripp till staden blidde det idag med Kajsi, inkaserade två tröjor, nästan ett par jeans men affären hade stängt innan jeans hamnade i en påse i min hand.. så det får bli imorn! Sedan lagade jag mat till hela familjen och tills sist en fika med Tove och Lisa på stan. I stort stet så har min dag sett ut! Man får ta och njuta av dagarna så l´änge det varar, om 5 dagar börjar skolan... Glömde säga att jag var på kräftskiva igår och åt årets första kräftor! MUMMA !

/ Ellen

våran söta, men inte riktigt lika smarta sofia

Jadå, titt som tätt kommer smarthuvet sofia med härliga, saftiga kommentarer om både det ena och det andra. Tidigare ikväll kollade vi på filmer julia har filmat på sin mobil från lite olika fester och i slutet av en av filmerna säger julia: "if we got it on tape, we could get it in cash". Jäkligt komiskt att vi skulle skicka in den videon till americas funniest home videos med tanke på handlingen hehe. Vi skrattar lite och sen tystnar sofia och säger helt dödsallvarligt: "men vi hade ju ingen tejp" och kollar på oss med sitt vanliga oförstående ansiktsuttryck. Haha jävla blondiiiiiiii. Vad ska man säga? "jag vet inte" skulle sofia sagt, böjt ryggen och kastat ner huvudet mot marken hahahha. Minnen♥

/ Kajsa


Oh, this has got to be the good life

Tillbaka i verkligheten efter ett par dagar skulle man kunna säga. Kom nyss hem från stan där jag och Ellen den lilla sötnosen knallade runt i några timmar. Vad va det jag skulle köpa? Jo jeans. Vad köpte jag? Ännu ett par skor till min samling. Dock inga converse denna gång utan ett par bruna, snygga med aning högre klack. Var bara tvungen att köpa dom för jag blev galen i dom så fort jag såg dom, även fast högklackat egentligen inte är min grej. Men som sagt, det var kärlek vid första ögonkastet. Skulle egentligen ha övningskört för första gången idag, men så blev det inte. Kanske lika bra det hehe... Så istället ska jag vara med mina älsklingar sofia och j to the ulia. Tjillll

Puss Kajsa


:D

Heeejjj och hååå!

Natten spenderades hos emil med ganget :) Mysigt som alltid, eller ska jag kalla det mysigt denna gång? :D joo men visst :D ! Dock fick jag inte sova nått alls nästan för två personer, näms inga namn. Efter detta så har jag och erik vart och spinnat, duktiga?  Jo :D . Nu har jag käkat med pappsen och snart ska jag och erik ta stålhingstarna iegn och dra till stan för att kolla på bio :) , inceptions ! Är sjukt taggad på den haha , så det blit nog bra :)

Såååå puss och heeejjj då / ELLEN

Darling you are the only exception

Hemma igen från en toppendag i öregrund igår. Sjukt trött.. Men nu är det nya tag som gäller, har redan planerat in fest med några sköna klasspolare imorgon kväll men först och främst ska jag träffa min älskade pojkvän ikväll. Underbart! Hoppas alla får en fin kväll.

Puss Kajsa

tisdaaaag

Dagen började med att ja väcktes av min mammas fina stämma vid halv åtta imorse... hade då fått cirka 6 timmars sömn, alltid lika trevligt! Hon ville nämligen ha mig som sjuktaxi, skulle köra henne till närakuten i stan för att kolla upp hennes fot, tyvärr så är den en fraktura eller nått åt det hållet. Aja efter detta var jag helt slut och låg deckad i soffan enda tills jag och erik tog oss en tripp till gymmet och spinnade, vägen hem skulle vi ta en "genväg" enligt erik då... Tyvärr behövde vi gå genom typ en halv km träsk, men vadå det är ju kul! Haha ojj känner nästan negativitet från mina händer, ska nog helt enkelt sooovaa nu.


Pusssssss / ellen


me gusta mucho så att säga

tjingeling! Idag är inte en vanlig dag, för idag är det en as-kalasdag wihooo. Nejdå, det kalasiga har inte börjat än och mina små pinglor är fortfarande hemma i uppsala. Jag sitter här och försöker peppa mig själv till att gå ut och putsa fönster, min lilla specialitet skulle jag kunna berätta för er. Kanske ett framtida yrke? Nej men det är trevlans, speciellt alla uppmuntrande kommentarer jag får från alla öregrunds pensionärer som går förbi och säger att jag är så duktig så! Men jag gillare, det är tjill


 

Puss Kajsa


if you go, I go

Tillbaka i öregrund igen, är sjukt uttråkad som vanligt när jag är här. Är fan inte van att vara ensam, hemskt. Aja, idag har varit en toppendag i alla fall! Var ute i Ed med bästaste, sötaste lillkusinen Hillevi och red islandshäst. Vad ska jag säga? Jag har saknat ridningen som fan nu när jag inte hade ridit på 6 månader, är nu hur taggad som helst på att börja igen.. Häst-nörd som jag är he he. Nej men det är tjiiiiiiiiilllllllllll. Imorgon kommer tönt 1 och tönt 2 hit och gör mig sällskap, det blir galet mycket askalas kan jag tänka mig.. Typ fullt ös medvetslös? Nejdå nu skojade jag bara lite. Sånt fuffens sysslar inte vi med, vi är riktiga små raringar vi. Soooft



gammal bild, fint dää

Puss Kajsa


Hoollaaa

Tjeeeeenixxeeenn!

Länge sedan jag uppdaterade, haft full rulle, har inte hunnit faktiskt ! I fredags var det äventyr med Stefans och Brun ögat, med andra ord lina och Linda. Mer än så behövs inte nämnas! Gårdagen spenderades hos beckan, mat och mys med tjejerna :) . Aja cissa och jag har nu bestämt oss för att lana sims city sååå ciaooooo!!!


/ ELLLLEEEEnn

estocolmo

Hemma igen efter en väldigt mysig mini-semester i storstan stockholm med mina älsklingar sofia och julia! Vi planerade på att vara ekonomiska så vi har i stort sett levt på nudlar och kalaspuffar vilket leder till sockerchockar i mängder, men det är naaajs! Vi träffade även på adam tensta på tunnelbanestationen precis där vi bodde. Eller ja, vi kände inte igen han förrän han vände sig om och gav oss värsta leendet, tufft? Man skulle kunna tro att det var vi som var kändisarna och inte han, hi hi hi. Sen träffade vi även på özz och soran, komikerna ni vet,  på gröna lund och åkte popexpressen med dom och hade en snabb diskussion om huruvida låten getting over you var de bästa låten som spelades på popexpressen eller inte. Julia har varit gangster som vanligt och låtsats att insane inte är ett dugg läskig.. Ja ja, jag tror dig! Sofia har varit otroligt farlig när hon hotade killen som skötte musiken att om han inte satte på en bra låt då jävlar skulle han få se på andra bullar. Isabell var en liten bitch som kastade bitchblickar runt om sig som fick de andra att darra av rädsla hehe.. Men helgens höjdpunkt var absolut när en liten kille aka griskillen tröck upp näsan mot en glasruta där vi satt och väntade i vagnarna på karusellen. Vi dog av skratt, han skrattade till och med som en gris haha, han var så ful!! Har aldrig sett en så klockren unge. Underbara dagar har det varit iaf!

/ Kajsa

In my head


Jag och Julia provade som sagt på att vara bönder, slitsamt? Jovars! Kaoset bröt ut redan precis när vi kom dit. Hunden (axi) kom springandes mot oss i världens fart direkt när vi öppnade dörren. Hon skällde och morrade inte lite om man säger så. Hon lade sig under verandan och morrade ett bra tag, inte ens mat kunde få henne att komma ut därifrån och då förstår ni hur illa det var... Jag var livrädd. Vi tänkte att vi skulle låta henne vara en stund så vi gick ner till korna ett tag, till våran fasa upptäckte vi att två kalvar hade rymt ur hagen. Då bröt paniken ut på riktigt.. vad fan skulle vi göra?! haha... vi försökte med alla medel locka ut hund-jäkeln men hon var väldigt envis och vägrade komma ut. Har aldrig hatat hundar så mycket som jag gjorde då haha.... Vi höll nästan på att ge upp när axi försiktigt kröp ut därifrån, hon såg fett läskig ut! Hon gick fram till mig och typ kastade sig på rygg, eeeeeeeh? Så jag tog modet till mig och klappade henne. Efter det var hon en toffel som sprang efter oss hela kvällen. UtnyttjarN.... Aja hon jagade iaf in kalvarna så vi kunde lugna ner oss igen även fast tönt-hunden utnyttjade oss som fan. Redan samma natt var våra liv som bönder över och vi åkte tillbaka till uppsala. Vi var hemma vid tolv. Grymt sjukt taggade och partysugna! Så vad gör man? Drar på fest med gamla godingar såklart! Riktigt roligt va det iaf, helt klart värt att komma hem därifrån 6 på morgonen för att sedan ett par timmar senare ta morgonbussen till öregrund för ännu ett bråk med kärringjäveln som försökte blåsa oss på våra sommarjobbspengar. Men hon blev så ägd, och jag och ellen blev ett par tysen rikare katjiiing!!


Äkta bonde med blåställ, arbetshandskar, gummistövlar och vallhund ♥


Omöjligt att vara sur på någon som är så söt? ja!


Hard work


Gräv-experten själv


En sann bonde. På landet får man se ut hur som helst kom vi fram till


Julias nya bästis, tjuren (2056) som hon för ett ögonblick övergav mig för.. Men sen sa hon att när hon tittade på honom såg hon bara en hamburgare eller något sådant. Så jag fick min bästis tillbaka. Jaaaråå

/ Kajsa


RSS 2.0